Öncelikle herkese merhaba üniversite için kayıt yaptığım yurttan okuldan ayrıldığım için kaydımı aldırmaya karar verdim bize yurda kayıt olurken okuldan ayrılma gibi nedenlerde ek para talep edilmediğini söylediler yurttan ayrılmak için dilekçe yazdığımda ekteki gibi bir ödeme planı önüme koydular birinci husus şubat ayı taksidini ödediğim halde önüme koyduğu belgede şubatın dahil edilmemesiydi o elimdeki dekontlarla halledilebilecek bir konu bunu yapmalarındaki amaç tamamen hakkını aramayan önüne koyulan belgeye direk imza atan bir insana fazladan para ödetmek kısaca dolandırıcılık yani diğer bir husus ise benım ödeme planım 1 peşinat x11 üzerinden idi fakat yurt genel parayı 9 aya böldü eylül ayınıda dahil ettiler 3 gün kaldıgım için bu mantıkla düşündüğümüz zaman benım yurttaki haklarım haziran ortasına kadar bu mantıkla eylülü dahil ediyorsa madem 2-3 gün eylül ayında yurttan faydalandım benım haklarım haziran ayına kadar 10 aya bölmesi gerekmez mi ? 9 aya böldüğünde mayıs ayında benim ilişiğim yurttan kesilmiş gibi gözüküyor.Bir diğer husus ise sözleşmede bulunmayan ayrıldığım için benden kalmadığım 9 ay üzerinden bölünmüş ekstra 1 ay para talep etmeleri. Bu hususlar hakkımda yapabileceklerim neler yardımlarınız için teşekkürler.