Karddesimin 2014 yilinda erenkoy ve bakirkoy ruh ve sinir hastaliklari hastanelerinden sizofreni hasta olduguna dair raporlari var. Cok detaya gitmiyecegim adli ve tibbi basimizdan bir suru olay gecti. Kardesim gecen yaz sonundan beri bizimle beraber yasamiyor. Ailesi olarak bizden nefret ediyor. Daha once 7. Kattan atlamak kaydiyla intiharindan bizlere saldirmasina kadar bir suru agir gecirdigimiz durumlar oldu. Yaklasik 3 aydir bir isyerinde calisiyordu. 10 gun once isten atmislar. O da orada is yeri sahiplerine saldirmis. Cikmis gitmis. Fakat bu aksam yaptigi cok kotu oldu. Kaldigi evin oradaki bakkala gidip BEN BU MAHALLENIN HARACINI YIYECEGIM. BEN GELDIGIMDE PARA MI ALIR GIDERIM. demis ve gitmis. Sonra tekrar bakkala gitmis kasanin oradan 2 sigaraya uzanmis bakkal gitmesine musade etmemis ve arbedede cikmis. Kardesim gidip bicak alip tekrar gelmis ve adami yakalayip bogazinin sag tarafini kesmis, birazda yanagini kesmis. Allahima cok sukurler olsun ki bicak kormus ve derin kesememis. Adam taburcu suan evinde. Karakaola gittik raporlarini verdik. Sabaha savciya cikacakmis. Arastiriyorum cezai ehliyeti yok gibi konulari cok okuyorum. Bu durum beni bizi cik tedirgin ediyor. Biz toplum sagligi ile irtibata gecerek hastaneye yatiriyoruz. 2hafta yatip 1 ay duzgun durup evdeyse once bize degilse millete satasiyor. Cok cagresisiz ne yapicaz bilmiyorum. Kendi canimizdan vallahi gectik birinin ocagini sondurur vicdanen bitirir bizi. Son olay sicakken buradan hapis cikmiyor ise devlet bunu alip kendi uzun sureli hastanede tutuklu gibi tutamaz mi? Bu hastalarin, durumu boyle agir olanlar icin devletin ne gibi yaptirimlari veya olanaklari var. Yarin sabah ben savcilikta ne yapabilirim. Bilgisi olandan vakit harcayip cevap yazmasini cok rica edecegim. Iyi geceler