Merhaba öncelikle cevaplariniz için şimdiden cok tesekkur ederim saygilarimi sunarım.
Küçük pusula şeklinde kağıda senet borcuna karşılık kısmı ödeme yapıp şu tarihte şu tl aldım şu senet karşılığı diye yazıp alacaklı ad soyad yazıp imzaladı. Senet yanında olmadığı için küçük pusula ya yazdık. Daha sonra senedi üçüncü şahıslara ciro ederek tamamını haciz yolu ile benden tahsil ettiler. Bende savcılığa şikayette bulundum haklarında polis Kriminal incelemesi yapılıp açığa imza attım bu yazı yoktu dediler beni özel belgede sahtecilik ile suçladı bana takipsizlik verildi onlara bedelsiz kalan senet suçundan dava açıldı.
Polis Kriminal incelemesi yazı musteki ad soyad imzanın sanığa ait olduğu rapor verdi şimdi duruşmada yine adlı tip kurumu rapor istediler şu sekil;
İmzanın yazidan önce sonra atılıp atilmadigi sahtecilik tahrifat var mı diye yazı ile imza aynı kalem ile mi bir de kenarları kesik kağıt olduğu için isteğe göre doldurulmuş mu diye bu istenenlerden imzanın yazidan önce yazılıp yazılmadigi ve isteğe bağlı olarak doldurup doldurmadigi neye göre belirlenir teşekkür ederim