Öncelikle herkese selamlar,

konuyu anlatmadan önce söylemeliyimki 200-300 liranın peşinde değilim, bu devirde para zor kazanılıyor ve enayi yerine konulmak ve hakkımızın yenilmesi insanın zoruna gidiyor.

Şimdi efendim, biz otomotivle ugraşıyoruz. Bugün birisine hurda vermek için çağırdık. Neyse aldı etti, gittik kantara soktuk çıktık. Ben kantarda hile yapıldığına eminim, bir h100 kamyonetin tıka basa çıkma egzoz doldurulması 400 kilo olamaz, daha öncede verdiğimizde aynısı en az 1 ton yapmaktaydı. Ben kantar fişini gördüğümde adamlar çoktan arabayı damperle yıkmışlardı.

Bana verdikleri fişte, h100 kamyonet damperli boş ağırlığı 3 ton yazmakta, otomotivle ugraşan bilir bunun imkanı yok. Arabanın default ağırlığı 1600 kg'dur. Ayrıca bana verilen fişte tekrar bilet yazıyordu ve fişteki kantarı temin eden firmayı aradığımda onlar da bana, tekrar biletin önceki bir fişin kopyası olduğunu söylediler, ayrıca bilette plaka olması gerekiyormuş fakat plaka da yok.

Ben kantara girdiğimde çıkıp başka araba soktular onun fişi olduğunu düşünüyorum.

Bu konu hakkında ne yapabilirim. Gerekli her imkanı zorlayacağım amacım 3-5 kuruş değil hakkımın yenilmemesi.

Bu şahıs hakkında, gerekli şikayetimi nerelere yapmam gerekiyor?

Yardımcı olacak avukat ve üyelere çok teşekkürler