Merhaba, çalıştığım şirkette yöneticim, yaklaşık 8 ay önce sirketin yönetim kurulu üyesinden onay aldığını ve yeni ücretimin ( bir rakam yazmıştı) o rakam kadar olacağını bana mail ile gönderdi. Ve bu ücretim eylül ayından itibaren bu şekilde olacaktı. Hayta bana yeni ücretiniz bu kadar olacak dediği mailin altında da insan kaynakları birimine attığı maili de iletmişti. Ancak ücretim değişmedi. Aynı zamanda uzman yardımcılığından da yeni pozisyon olarak uzman olacağım da bu mailde yazıyordu. Bununla birlikte bölümdeki tüm arkadaşlarımın yanında da bunu bildirdi. Ancak ne görevimde ne de maaşımda bu değişiklik gerçekleşmedi. Hem kendimi küçülmüş hem de ise yaramaz ve kandırılmış hissediyorum aylardır. Sizce bu ahlaka ve iyi niyete aykırılık değil midir? Ben yöneticimin sözlerine güvendim ve kendimi aşağılanmış hissettim. Bu psikolojik bir mobbing değil midir? İs hakkımı
tazminatlı fesih etme ve ayni zamanda manevi tazminat talep hakkım var mıdır? Bana görüşlerinizle yardmcı olabilirseniz ve yol gösterebilirseniz sevinirim.