Yaklasik 6 7 ay once okulumuzda yapilan mezuniyet balosunda bir sahis kiz arkasima sarkintilik ediyordu,sahisla tuvalette karsilasinca kesin bir dille hareketlerine devam etmemesini soyleyerek sahsi uyardim buna karsin sahsima ve aileme yonelik agir hakaret ve kufurlerle karsilik verdi ve ustume yurudu (onun bunun cocugu vs kufurler etmeye devam ediyordu)Bende sahsa yumruk atmak suretiyle karsilik verdim aramizda 3 dakikaya yakin ni arbade yasandi ve arkadaslar gelip bizi ayirdilar.Kafasinda ufak bir kanama olusmustu bunu gorunce daha fazla kufretmeye basladi.O gun baska olay yasanmadan dagildik ve 1 ay sonra cocuk subeden aradilar,ben resit degilim ve sahis benden 2 yas buyuk olmak suretiyle resit.hakkimda sikayet oldugu soylendi,savcilikta ifade verdim.Olayi anlattim,1 ay sona bir daha cagrildim ve uzlasmak isteyip istemedigim soruldu uzlasmak istedigimi bu tur seylerle ugrasmak istemedigimi savci beye belirttim.Bu gun mahkemeden celp geldi ve 1 ay sonra davam var.İddianame de yazan kiz meselesinden cikan tartisma da benim sahsa xankara adli tip kurumun raporuna gore basit tibbi mudahaleyle gececek sekilde yumruk suretiyle vurmam sonucunda kasten yaraladigim ve sikayetcinin uzlasmamasi uzerine mahkemenizde kapali yargilanma olmasini Tck 86/2 tck 31/3 maddeleri dikkate alinarak vs..Simdi sahsin sadece darp raporu var buna karsilik ben mahkeme de sahit goturmeyi dusunuyorum.Sahis resit ben degilim.Ayriyeten babamda bununla ilgili olarak ayri bir mahkemeye cikacakmis. Bu konular hakkinda pek bilgim yok,eksik bir detay varsa bahsetmedigim ve lazim olan belirtirseniz eklerim.Affiniza siginarak soruyorum ne yapmam gerekir ? Sonucunsa ne olur ?Beni bilgilendirirseniz cok mutesekkir olurum.Notonunun yeri burasi degilse ozur dilerim baktim fakat en uygun bu baslik geldi.