Arkadaşlar öncelikle yeni üye olduğum için yanlış yere konu açmış olabilirim. Eğer öyleyse moderator arkadaslardan cok özür dilerim. Kendi konumu kısaca özet geçmek istiyorum.
Ben polis okulunda okurken tanıstıgım bir kızı cok sevdim cok değer ve evlenmeye karar verdik. Okuldan izinli oldugum gün beni okumus oldugu Bursa iline cagırdı ve günlük ev kiraladık anlasmalı olarak birliktelik yaşadık. Aradan 2 yıl geçti kız isteme vs vs.. ve biz nisan ayında resmi nikah yaptık. Takılar taktık. Henüz düğünümüz gerçekleşmeden (Aynı evde kalmaya başlamadan) eşim denen sahsiyetin beni bir başka pols memuruyla aldattıgını ogrendim. Bu konudan dolayı 1 haftalıgına okumus oldugu bursa ilinden kacarak benm yanıma gelmek istediğini söyledi cok ısrar etti yalvardı. sinirli oldugumdan,gelme dememe ragmen geldi. Kendisi benm hediye etmiş oldgm olan iphone6+ telefonu kullanıyordu. biraz daha kurcalayınca başka bir polisle daha iliskisi oldugunu ogrendim. daha önceden de hayatında 1-2 polis oldugu icin onda polis hastalıgı oldugu kanısına vardım iyice ve resmi nikahlı eşimden tiksinmeye başladım. her fırsatta anne babasını aradım kzıınız buraya geldi alın diye kendilerine anlattım. babası kızının yanıma geldiginden haberi olmadıgı icin cok sinirlenmişti ama yanımıza gelmedi. biz de evde kedi kopek gibi birbrmzi yerken eşim olacak sahsiyet beni sürekli tahrik ediyordu ( RESMEN KENDİSİNİ ÖLDÜRMEMİ İSTİYORDU ) örnegin gece yarısı beni kaldırıp "kalk lan ben rahat uyuyamayacaksam sende uyuyamayacaksın" diyor durup dururken cıglık atıyor aprtmana kacıyordu. babasını arıyordum her fırsaatta alın kızınızı diye. zaten 12-12 calısıyordum piskolojim iyice alt üst olmustu. Derken birgün iş dönüşü eve geldiğimde babasıyla beraber bunu gördüm. babası bana dediki "sana son kez soruyorum, bu kızla dügün yapcakmsn yapmıcak mısın" ben de yapmıcagımı söyledm evden cıkarttm bunları.
Daha sonra eşim ve babası calısmıs oldugum emniyete giderek benim hakkımda şikayetci oldular. Şikayet konuları da şunlar.. Kendisini eve kiltlediğimi iddaa etmiş arkadaş. calısmıs oldugum ile zorla getirdiğimi, orda kafasına silah dayadıgımı iskence ettiğimi, işe giderken tüm kapıları kilitlediğimi, 2 yıl önce bursa ilinde kendnse tecavüz ettiğimi söylemiş. Darp raporu almıs. Raporda (BTM ile giderilebilr) cıkmıs. Ancak 2 hafta sonra babasının bulundugu ilden tekrar rapor almıs ve 2 kemiği kırık cıkmıs. Babasının iddaasına göre ilk darp raporu aldıgı ilde yani benim calısms oldgm ilin devlet hastanesinde MR bozukmus da o yuzden kendi memleketlerinden almıslar raporu. Oysa benim düşüncem şu. ben eşime hic vurmadıgım icin babası da beni baska bir polisle aldattıgını benim ispatımla ogrendiği için kendisi darp etti ve sucu bana attı.
Eşim bu zamandan sonra hakkımda sürekli tedbir kararı alıp durdu. 1 ay 3 ay 2 ay vs vs yaklasık 6 ay böyle sürdü. Tabiki bu tedbir(evden uzaklastırma) kararı bir polis memruna uygulanınca silahına el konuluyor. Her arkadasın sana suclu gibi bakıyor. dogu vilayetinde silahsız dolasıyorsun can tehlikesi yasıyorsun. itibar kaybediyorsun. ve benim calısmıs oldgm birimi git gide düşürmeye basladı sevgili emniyet teşkilatım. eşimin hakkımda acmıs oldugu bu davalar benim asaletimin tasdık olmasına engel oldu. ve ben hayatın olagan akısında makul bir sebepten dolayı işime gec kaldım bir gün. ( 2 saat ) eşimin bende yarattıgı itibar kaybı yüzünden herkesle aram bozlmustu ve bana hemen rapor yazmıslar 24 saate kadar göreve gitmemekten. bu rapora istinaden DMK 657 ye göre asaletim tasdk olmadıgı icin almıs oldgm 1-3 gün maas kesimi cezası gösterilerek meslekten ihraç oldum. eşimle davalarım hala sürüyor.
Şimdi elimdeki belgelere geliyorum arkadaşlar. Eşimin babası bnm calısmıs oldgum SIRNAK ilinn hastanesinin MR ının bozuk oldugunu iddaa ediyor. ancak ben resmi bir belgeyle o ay icersinide MR ın hc bozulmadıgını ispat eden bir döküm cıkardım. Eşimin 3,4 polisle iliskisini ifşa eden ve belgeleyen SMS konusmaları buldum. Eşimin bana atmış oldugu tehdit mesajları ( SENİ İŞİNDEN EDECEĞİM GÖRECEKSİN vs vs ) eşimin bana watsaptan attıgı ( Anneme bağırdığın için tecavüz ettin yalanını ortaya attım özür dilerim ) mesajı .... kendisine tecavüz ettiğimi iddaa ettiği gün kendisininde haberi olarak cekmiş oldugum cinsel birleşme yaşanan vidyomuz... Bu vidyonun BURSa da cekindiğini ispat edebilmek icin ev sahibi ni de buldum numarasını da dosya ya ekledm. Ayrıca Bursa da 1 gece kaldıgımı iddaa etmiş. Ve o 1 gece de ve o günün sbahında beraber cekindiğimiz MUTLU mesut birsürü resim sundum. Tecavüze ugrayan bir kız öyle güler mi mutlu olur mu ?
Şimdi şunları sormak istiyorum... kendisine tecavüz etmediğimi ispat edebilmem için bu belgeler yeterli mi ?? ( EĞER DEĞİLSE ALLAH CANIMI ALSIN Kİ TC VATANDAŞLIGINDAN CIKACAGIM )
Sizce bu belgelerim boşanmada bana yardımcı olacak mıdır ? Ve İFTİRA attığını anlatmaya yeterli midir elimdekiler. eğer yeterliyse kendisinden ne talep edebilirim ??
Ayrıca kendisnn elinde olan tek belge darp raporu baska hicbirşey yok. ama onu da ben yapmadım cünkü ifadesinde tekme tokatla beni darp etti kafamı yerlere vurdu diyor. ben ona sadece 1 tokat attım. o tokadı bile o bana vurduktan sonra attm. yuzune hasar verecek cinsten bile değildi... Ayrıca sadece bir kız beni işimden etti. beni ödeyemeyecğim borclara sürükledi. lütfen evlenmeden once bir kez daha düşünün ve eşinizi iyi tanıyın.DEĞERLİ YORUMLARINIZI VE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
Ben çok kısa şunu yazayım.Boşanmalarda haksız taraf yoktur.Herkes kendine göre %100 haklıdır.Elinizdekilerle ancak tecavüz gibi, cana kast gibi çok ağır suçlardan aklanabilirsiniz.Süreç sonunda şu anki durumunuzdan daha iyi bir durumda olmanız ihtimali pek yok.Yanlış evlilik yapıldığı an hiç bir kanun, hiç bir yasa hiç bir madde sizi kurtaramaz.Kadına şiddet, ezilen kadın, devlet kadını koruyamadı naraları sonucu zaten sadece kadının ifadesiyle uzaklaştırma ve yaptırımlar söz konusu oluyor ki bu masumiyet karinesiyle çelişen bir yaklaşım.Durumlar çok sıkıntılı.Aldattığını ispatlarsan tazminatsız, nafakasız bu işten sadece koybolan 3-5 sene ve meslekle çıkar yeniden sıfırdan başlama şansını elde edersin.Onun dışında yandı gülüm keten helva.Bir avukatla çalışmak hakların korunması için yerinde olur.Kolay gelsin.
Okurken tüylerim diken diken oldu resmen. Bence elindeki delillerle suçsuzluğunu ıspatlayabilirsin. Yazılı sms ve watsap mesajları büyük avantaj. Kazandıktan sonra hiç affetme bence. Suç uydurmadan şikayetçi ol. Tazminat davası da aç. Çok ama çok geçmiş olsun. Bayanlara zaten güvenim yoktu bu yazıyı okuyunca tümden soğudum.
Üstelik bu olaylar devam ederken ( bir yandan da boşanma davam sürüyor ) Bir başka erkek bana ulaştı ve eşimle cinsel münasebet yaşadıgını söyledi. evini felan tarif etti eşimin. tanık olarak yazdırdım. Tecavüze ugrayan bir kız bir başka erkekle ilişki yaşayabilir mi daha bosanma davasının ilk durusması yapılmadn. üstelik hanfendi bir de piskologa gitmiş güya piskolojisi bozulmus. doktor raporu almıs. halbuki doktor raporu alma sebebi mahkeme önünde handikap saglamak. doktor raporundan 1 hafta sonra da baska erkekle ilişki yaşamış ve arkadaş benim tanıgım olmayı kabul etti. Üstelik eşim olacak kişi ona cinsel içerikli fotolarda atmış. ve benim tanıgm oldugunu ogrenince cocugu tehdit etmiş seni de mahkemeye veririm diye. cocuk da ona cok güzel cevap vermiş ( Beni de mi tecavüz etti diceksin ) diye.. bunların konusmaları da cocugn facesinde halen mevcut.. ceza davasında da hakkımda 6-7 suclama var. silahla tehdit-hürriyetinden alıkoyma-cinsel istismar vs vs .... üstelik bu olaylar idari olarak benim ceza almamas ebep oldugundan suc uydurma sucunun cezası yarı olanda artırılıyor diye biliyorum. he 5-6 ay da silahsız gezdim. eşim keyfi olarak tedbir kararı alp durdugu için ... Fikirleriniz benim için değerli..
Bugun avukatimla uyap a baktik. Henuz bize teblig edilmedi ama ceza mahkemesinin kararini gorduk. Hakkimda atilan her suctan ayri ayri beraat aldim. Ve esim 150 gun adli para cezasina carptirildi. Ancak delillerim henuz incelenmedigi icin bu karara itiraz edecegiz. Esimin alacagi cezayi artirmaya calisacagiz.
Ayrica tum taniklarim beni tek tek aradi. Ve esimin kendilerini tanikliktan vazgecmesi icin tehdit ettigini soyledi. Bunlar da benim isime yarayacaktir. Taniklarim dinlenirken bunu da dile getireceklerdir.
Cok sağol. Bu hem bosanma davamda, hem idari davamda da lehime olacaktir. Bu karar i bize tebellug ettikleri zaman iftira davasi baslatmayi dusunuyoruz. Gelismeleri burdan yazcam..
Esim yuzunden 4 ayri idari sorusturma gecirip 2 ayri ceza almistim. Biri resmi sifata yakismayan davranislar, otekide evlilik suresinde esimin kredi kartini kendisinden habersiz kullandgmi iddaa etmesi sonucu 6 ay kidem. Sifresini de guya sifre defterini calarak ogrenmisim.borcunu benim odedigim kartlar icin bana iftira atti cunku calismiyordu. ancak bu beraat kararlarini idari davamda kullanrak cezalarimi sildirecem umarim.
Resmi kanunlarımıza göre; hemen hemen kadın erkek eşitliği sağlanmış gibidir. Bu şekilde olduğu halde; kadının erkekten nafaka ve tazminat talepleri...
bundan 25 sene önce annem ve dedem ortaklaşa apartman yaptırmışlar.yalnız bu apartmanın arkasınada ek yapılacak şekilde plan çizdirmişler.ama yapılan...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Kripto Transferi Nedeniyle 7258...
18-06-2025, 09:12:38 in Ceza Hukuku