Merhaba

19-11-2015 son ödeme tarihli bedaş faturamı yaptırmadığım için bedaş yetkilileri ihbar bile bırakmadan elektriğimi kesmeye geldiler. kendilerine 3 dakika bekler ise hemen internet ten yatıracağımı söylememe rağmen elektriğimi 01-12-2015 tarihinde inatla kestiler. faturamı aynı gün yatırmamın akabinde 03-12-2015 tarihinde bedaş yetkilisi gelip elektrik saatimi bağlarken kısa devre yaptırıp saati patlattı. bununla beraber evime gelen kablolarda kısa devreden dolayı yandı. kendisi ben arıza kaydınızı açtım en kısa sürede konu ile ilgilenecekler dedi ve gitti. bunun üzerine ev de de elektrik olmadığı için eşim ve çocuğum la bir kaç gün ailemizin yanına gittik. bu süreçte 186 ya telefon açıp tekrar tekrar yapılmasını talep ettim. aradan geçen 7 günün akabinde halen yapılmayınca 186 yı tekrar arayarak durumun ciddiyetini anlatıp görüşmenin benim tarafımdan da kayıt altına alındığını ve İstanbul gibi bir metropol de 7 günde bir sayacın yapılmayıp bir ailenin elektriksiz bırakılmasının abes bir durum olduğunu belirttim. görüşmenin her seferinde en kısa sürede ilgileneceğiz demelerine rağmen gelmediklerini ve görüşmeyi kaydettiğimi tekrar hatırlatarak ben bir elektrikçi getirterek gerekli tesisatı yaptıracağımı ve saatin çalışıp çalışmamasının ve ya hatalı yazmasının benim hatam olmadığını belirttim. telefondaki kişi her zamanki gibi en kısa sürede ilgileneceğiz demelerine rağmen 12. gün oldu ve halen gelen giden yok. bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim. buzdolabım da ki bozulup giden erzağın ve henüz elektriğim olmadığı için bozulan elektronik aletlerim olup olmadığını bilmiyorum bile. masraflarını talep edebilir miyim? konu hakkında fikirlerinizi rica ederim.