Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorunumu danışmak ve bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkür ederim.Yaklaşık 17 bin liralık bir borcum var bir alışveriş mağazasına sigortalı olarak çalışıyorum ve muhasebeme bildirim girmiş maaş haczi uygulanacak diye.Avukatın numarasını aldım ve konuştum ben kaçmıyorum borcumun arkasındayım diye bana maaş haciz işlerimini başlatmadığını söyledi ve 4 gün süre verdi 10 bin lira peşin kalanını taksit yaparım dedi.Ben bu süreçte o parayı bulamadım ve aradım maaşıma haciz yollayın sizileride bekletmek istemem dedim.Bana ne aldığımı sordu bu kadar lüx alıyosun o zaman ödeyeceksin ben 5,6 sene o paranın ödenmesini bekleyemem bunu sizden maaş haczi dışında bir şekilde tahsil edicem gibi tehditlar kelimeler kullanmaya başladı.Haciz göndericem o şekilde halledicem dedi.Ben arkadaşımın yanında kalıyorum ikamet adresim farklı üzerime hiçbir şey yok ve ailemden ayrılalı 5 yıl oldu avukat şimdi nerde kalırsan kal ikamet adresin önemli değil buluruz oraya haciz yollarız diyor ailene haci yollarım diyor.Şimdi avukat bunu yapabilirmi ? Ben maaşıma haciz koymasını kendim söyledim ki bu kaçmadığım ve borçlarımdan kurtulmak istediğim anlamına gelmiyor mu ?Ben bu süreçte ne yapmalıyım bilgilendirirseniz çok sevinirim. Saygılar