11 yıllık evliyim eşimin 2. benim ilk evliliğim. 8 yaşında bir kız çocuğum var.
Nisan 2015 ten beri eşimin hal ve davranışlarından aldattığına dair şüphelenmekteydim, fakat böyle bir şeyi
Hiçbir insan eşine konduramıyor, inanmakta istemiyorsunuz.
Neyse 19 Mayıs günü işyeri pikniğine gidiyorum diyerek bana yalan söylediğini tespit ettim.
Eve geldiğinde incelemek için telefonunu aldım ısrarlarıma rağmen şifresini vermedi. Hakaretler ederek benden boşanacağını söyledi.
Telefonunu geri almak için polis çağırdı. Telefonunu geri vermeme rağmen karakolda tehdit ve hakaret diye şikâyetçi olmuş (ceza davası sürüyor)
Telefon bendeyken hafıza kartını çıkarıp silinen bazı resimleri kurtardım (İşyerinden şefiyle yanak yanağa çekilmiş selfi resimleri )
Whatsuptan gönderilmiş öpücük resimleri buldum.
24 Mayısta telefonunu tekrar ele geçirdim hemen geri vermeme rağmen tekrar polis çağırdı ve şikâyetçi oldu. Dönüşte ilaçlarımı almak için eve girdim
Hakaretler ederek hemen evi terk etmemi yoksa polis çağıracağını söyledi ve çağırdı. Bende evi üzerimdeki giysilerle terk ettim.
21 Mayıs tada uzaklaştırma kararı almış. Yaklaşık 3 hafta otel de ve arabada geceledim.
Daha sonra güvenlik kamerasından adamın binaya girişi ve buluştuklarındaki samimi fotoğraflarını elde ettim
---9 Haziranda şahısların işyerindeki bitişiğindeki (devlet kurumu) müdürlüğe şikâyet için gittim.
Kadın benim geldiğimi haber aldığını aramasına rağmen bulamadığını belirtmesine rağmen Aile mahkemesinden 3 gün zorlama hapsi almışım
(savcılık ceza davası için takipsizlik vermiş)
---22 Haziran soruşturmanın akıbetini öğrenmek için tekrar müdürlüğe gittim bu sefer asansörü beklerken geldi ben dışarı çıktım. Arkamdan hakaretler edince
Bende dayanamayıp küfür ettim. 10 gün zorlama hapsi (2 ay 10 gün tehdit den hapis 50 gün hakaretten para cezası Hükmün ertelenmesine karar verildi)
---15 Haziranda param bittiği için evde saklamış olduğum paraları almak için şahıs işteyken çilingirle evime girdim. Paralarımın çalındığını görünce bende evdeki TV lerden
Birini satmak için alarak çıktım. 15 gün zorlama hapsi kararı çıktı.
---Evden atıldıktan sonra 27 Temmuza kadar şahısla sürekli karşılıklı mesajlaşıyorduk. Rahatsız edildim diye sadece benim mesajlarımı beyan etmiş 20 gün zorlama hapsi kararı.
Özel eşyalarımda (giysiler hariç) tüm ev eşyalarını çalarak sevgilisiyle daha rahat görüşmek için başka bir adrese taşındı.
Evi teslim etmesini istememe rağmen yaklaşık bir ay evi teslim etmedi.
Ben işimi evden yürüttüğüm için bilgisayarıma malzemelerime ve yedek parçalarıma ulaşamadığımdan dolayı işimi kaybettim.
Avukatım eve girebilmek için mahkemeye başvurdu. İtiraz süresi geçtiği için ret edildi. (Şahıs zaten evi bir ay sonra boşaltmıştı)
Özel eşyaları ve iş bilgisayarımı alabilmek başvuru yaptık. Kadın telefonda ben almadım dedi mahkeme kapattı.
Boşanma Mahkemesi işsiz olduğumu bilmesine rağmen ara karar ile 400 TL iştirak nafakası belirledi. İtirazımız ret edildi.
Beni şahıslar telefon ile tehdit etti bende hem konut dokunulmazlığından hem de tehditten dava açtım.
Kurumun da herkes bu ilişkiyi bilmesine rağmen soruşturmadan bir şey çıkmadı. Sadece kadını ailesinin yanına başka şehre tayin ettiler.
Şeker hastası olduğum için sağlığımı kaybettim. Yaşadığım ağır pisololojik sorunları anlatmam mümkün değil. Hala uyku uyuyamıyorum.
Anlattıklarım çok kısa özet çok fazla detay var. (10 günlük cezayı 15 ağustosta çektim geri kalan 38 gün için önümüzdeki hafta teslim olacağım)
Mahkeme bu cezaları verirken gelen her şikâyete artırarak vermiş. (Önceki ihlaller karara bağlanmadan tebliğ edilmeden)
Boşanma Avukatım var fakat diğer davalarla ilgilenmiyor. Anadolu yakasında bana bir Avukat önerebilirmisiniz.
Cevap: Aldaltım ve toplam 48 gün zorlama hapsi aldım
Sitemizde avukat aramak yasaktır.Çevrenizden edinin.Boşanmada kadınların 3-0 önde olduğunun ve kadına karşı yapılan müthiş pozitif ayrımcılığın delili niteliğinde bir yazı olmuş.İşiniz çok zor.Bu şekilde hareket edilirse çok daha büyük kayıplar yaşanabilir.Nafaka çalışıp çalışmamaktan bağımsızdır.Çocuk için ödemek zorundasınız.Ödenmezse katlanan borçlara bir de tazyik hapsi eklenecektir.
Cevap: Aldaltım ve toplam 48 gün zorlama hapsi aldım
Hiç kimse şunu düşünmüyormu? Yoksa bu kanunu(6284) çıkarılmasında bir kasıtmı var? Ülkede 35 milyon kadın masum, her söyledikleri doğru.
Erkeklerin tamamı ise karısını döven, şiddet uygulayan bireylermidir. Kadınları koruyacağım diyerek erkeklere kendi adaletlerini gerçekleştirmelerine sebeb olmuyorlarmı. Kadın cinayetlerinin artmasının sebebi bu kanun da etkisi olabilirmi.
Tarafsız hakimler bile delil olmadan hüküm veremezken. Herhangi bir kadın delile, şahite gerek olmadan kocasını kendi evinden atabiliyor. Çocuğunu görmesini engelleyebiliyor.
Kadın hakları insan haklarının üzerindemidir?
Artı bu kanun niçin eşlerin normal bir şekilde iletişim kurmasını engelliyor? Eşler sorunlarını nasıl çözecekler? Mesajlarda tehdit, hakaret varsa zaten onun için işlem yapılıyor.
Ben ne karımın nede bana bu cezaları veren hakimlerin bu kadar acımasız olabileceklerini tahmin edemedim.
İnanın bana böyle bir şeyi öğrenen kişinin o süreçte mantıklı hareket etmesi mümkün değil.
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Wmic Windows Activation Key and...
03-05-2025, 14:36:12 in Aile Hukuku