İcra dairesinden Borcuma istinaden, ödeme emri geldi.

Telefonla arayıp itiraz ettim alacaklı tarafa defalarca telefon edip durumu açıkladım.

Elimde banka dekontları ve ödemeyi yaptığıma dair kesin yazılı evraklar mevcut.

Yani kısaca borcum yokken, beni borçluymuşum gibi gösterip icra dairesinden ödeme emri çıkartmışlar.

Bunları yapan avukatlar, dikkat avukatlar yani 1 tane değil.

Evime posta yoluyla gelen bu ödeme emri beni rencide etmiştir.

Telefon görüşmesi sonunda, kusura bakmayın sistemde bir hata olmuş veri kaybı yaşadık o yüzden göremedik ödemelerinizi vs...vs...vs.

Şimdiiiiii, ben bu durumda sadece kırılan gururum ve rencide edilen kişiliğim ve ticari saygılığm ile oturup durayım mı.

Yıllardır hiçbir ödememi geciktirmeyen hiçbir yere veya kuruma borcu olmayan vergimi veren bir vatandaş olarak, böyle bir aymazlığa karşı ne yapabilirim.

Benim canım yandı uykusuz geceler geçirdim stres yüzünden iş kaybına uğradım, ticari olarak zarar ettim.

Bunun tanzimi mümkün mü, bu avukatlardan nasıl şikayetçi olurum.

Kendilerinden özür dilemelerini ve bana yazılı olarak bildirmelerini rica ettim.

Yok artık daha neler borcunuz yokmuş işte ne var bunda.... gibi birşeyler saçmaladılar telefonda.

Ticari itibarlarını sarsarcasına, rencide edercesine, canları yanarcasına, gururlarını kırarcasına bunun karşılığını almak istiyorum.

Yoksa herkes istediğine ödeme emri yollayıp sonra da ''aaaa yanlış olmuş, pardon'' diye söyleyince mesele kapanıyor mu ???

İlginize teşekkür eder cevap verenlerin emeğine ve ayırdığı zamana saygılarımı sunarım.