Kara Kuvvetleri Astsubay Meslek okulu genel sağlığında psikiyatri servisi ve göğüs hastalıkları servisinde sorun yaşadım orada tamamen piyango kime vurursa onu eliyorlar zaten 10 kişi birden içeride 2 cümle konuşma ile nevrotik bozukluk tanısı koydu(saldırganlık ağır bi ruh hastalıgı) itiraza gittiğim ikinci hastanede psikiyatri servisi elemek için baya uğraştı ama sağlam raporu aldım hazırlıklı gelmişsin dedi ancak göğüs hastalıkları geçmişte yaşadığın bir hastalıktan dolayı akciğerinde leke var dedi askeri öğrenci olur raporu alamadım Daha sonra yaşadığım şehirdeki tıp fakültesinde göğüs hastalıkları bölümünden randevu aldım itraz için gittiğim hastanede çekildiğim tomografi sonucunu burada ki doktor incelediğinde akut bronşit tanısı koydu (geçici hastalık) ve askeri öğrenci olarak çalışmasına engel yoktur raporu aldım asil yedek sıralamasında asilim ama askeri hastaneden alınmış sağlık raporum yok elimdeki belge ve raporlar ile avukatım aracılığıyla milli savunma bakanlığına dava açtim. Davayi 03/08/2015 tarihinde baslattim 1 1.5 ay once savunma talep edilmis mahkemeden sizin tahminlerinizce nasil sonuclanir ve yurutmeyi durdurma cikacaksa ne kadar zamana cikar?(Ankara 9. Idare yargi mahkemesinde) Tesekkurler...