Çamaşır makinemizin kapağı kilitlendi. Ufak bir problem. Garanti kağıdı kaybolduğu için internetten teknik servis aradım marka adıyla vs.. İlk çıkan teknik servisi aradım ve bir gün sonra geldi bir kişi.

"Makine bilgisayarlı, bilgisayarı bozulmuş" denilerek 420 TL'lik yeni alınacak araç faturası çıkardılar. Bizde saf gibi güvenip verdik. Orada hazırladıkları bi faturaya isim vs.. yazdırıp, 2 gün sonra elemanlar gelip makinayı alacak dedi ve gitti.

2 gün sonra elemanlar geldi, içinde çamaşır olduğu için ağır geldiğini söylediler ve taşıyamayacaklarını söyleyip bir gün sonra burada yapılacak dediler. Taşımaya çalışırken de kapağı iyice kırıp "nasılas değişecek" dediler ve gittiler.

3 gün oldu gelen giden yok. İnternette faturadaki isimle arama yaptım. Bir sürü kişi dolandırıldığını iddia ediyordu. O zaman anladım dolandırıldığımızı. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bu forumda bir arkadaş teknik servis elemanı olduğunu ve orada bir haftalığına çalışıp çıktığını söyledi. Söylediğine göre herkese beyni bozuldu diyip evin-apartmanın durumuna göre fiyat kesiyorlarmış. Makinenin de sadece içini açıp temizliyorlarmış...

Sorum şu, ben bunlara dava açabilir miyim? Açabilirsem nasıl açarım (nereye giderek/dilekçe vererek vs..).