Balıkesir aslıhan oto tamir bujileri kırıp fazla ödeme çıkartıp araçları gasp ediyor
12.10.2015 tarihinde Balıkesir yeni sanayi sitesinde faaliyet gösteren aslıhan oto tamir ismail usta ve hasan usta aracımın bujilerini kırıp yaptığı yanlışlığı kabul etmeyip tamirini yapıp sana aracını 50 TL conta ve işçilikle vereceğim dedi ve silindir kapağını söküp 1100 TL işçilik istedi ödemezsen aracı alamazsın deyip aracımı gasp etti. Nasıl olsa aracı almaya geleceksin hiç binmeyecek misin yoksa bujilerini yine kırarım deyip istediği parayı benden aldı, şikayetçiyim. İnsanları dolandırmanın yolunu bulmuş adamlar,
Cevap: Balıkesir aslıhan oto tamir bujileri kırıp fazla ödeme çıkartıp araçları gasp ediyor
Bir Balıkesir'li olarak verdiğiniz bilgiden dolayı teşekkür ederim, uzak durmak lazım böyle tiplerden!
Siz parayı neden verdiniz ki? 50 TL. ye anlaşıp 1.100 TL. işçilik istemek nasıl olabilir?
Cevap: Balıkesir aslıhan oto tamir bujileri kırıp fazla ödeme çıkartıp araçları gasp ediyor
ben öyle şey demedim sana dedi inkar etti keşke telefona kayıt etseydim konuşmasını yüzüne vururdum, ben bu paranın hepsini ödemem dedim öyle anlaşmamıstık dedim sonucta bujiyi kıran kendisi ve 50 tl conta işciliğide ayarlarız sorun değil demişti, 1100 tl istedi itiraz ettim arabayı içeri aldı kilitledi parayı getir arabanı al dedi yoksa araban vermeyeceğim yatar burada seve seve geleceksin nasıl olsa aracını almaya gelmezsen bujileri kırarım dedi kuvai milliye karakoluna şikayette bulunmak için gittim fakat onlarda biz birşey yapamayız dediler tüketici haklarına şikayet edeceksin dediler paraya verdik arabayı aldık fatura istedim aracı yaptığına dair faturada kesmek istemedi kavga dövüş faturaya kestirdim birde üstüne bende %18 kdv aldı fatura kestiği için aracı aldım basıyorum gaza araç gitmiyor özel servise götürdüm bugün enjektör memeleri taşlamış dedi servis kim söktü bunun motor kapağını dedi anlattım bende olayı onun için aracın performansı düşmüş şimdi enjektör memelerini değiştitriyorum hallolacak inşallah anlayacağınız aracın orasına burasına zarar vermiş bir bujiyi kırması bana pahalıya patladı
mazeretyok rumuzlu üyeden alıntı
ben öyle şey demedim sana dedi inkar etti keşke telefona kayıt etseydim konuşmasını yüzüne vururdum, ben bu paranın hepsini ödemem dedim öyle anlaşmamıstık dedim sonucta bujiyi kıran kendisi ve 50 tl conta işciliğide ayarlarız sorun değil demişti, 1100 tl istedi itiraz ettim arabayı içeri aldı kilitledi parayı getir arabanı al dedi yoksa araban vermeyeceğim yatar burada seve seve geleceksin nasıl olsa aracını almaya gelmezsen bujileri kırarım dedi kuvai milliye karakoluna şikayette bulunmak için gittim fakat onlarda biz birşey yapamayız dediler tüketici haklarına şikayet edeceksin dediler paraya verdik arabayı aldık fatura istedim aracı yaptığına dair faturada kesmek istemedi kavga dövüş faturaya kestirdim birde üstüne bende %18 kdv aldı fatura kestiği için aracı aldım basıyorum gaza araç gitmiyor özel servise götürdüm bugün enjektör memeleri taşlamış dedi servis kim söktü bunun motor kapağını dedi anlattım bende olayı onun için aracın performansı düşmüş şimdi enjektör memelerini değiştitriyorum hallolacak inşallah anlayacağınız aracın orasına burasına zarar vermiş bir bujiyi kırması bana pahalıya patladı
Dostum geçmiş olsun dileklerimle başlayayım ;
1-) gittiğiniz karakoldaki polis için hakkında soruşturma açtırabilirsiniz.Nasıl olurda biz bişi yapamayız derler işlerine gelmemiştir uğraşmak istememişler dostum
2-) gittiğiniz servis yetkili servismi ?
3-) aracı yetkili servise götürüp araçla alakalı olarak rapor tutturun ve o rapora diğer tarafın yaptığı hataları yazmalarını isteyin.
4-)O raporlada (2200 TL'ye kadar) THH ne (2200 TL 'nin üstü tutarlara ) yada Asliye Ticaret Mahkemesine başvurabilirsiniz.
merhaba
özel bir sektor olan alısverıs magazasında çalısıyorum.çalıstıgım magazanın arkasında bulunan bır evde %50 zıhınsel engellı 15 yasında bır kız gece saat 3 cıvarında esyalarını yakmaya calısmıs ve bıleklerıne zarar vererek evden kacmıs sabaha karsı aynı bolgede bır camıde bulunmus.kızın o gunkı saglık (bakıre) testınde herhangı bır sorunla karsılasılmamıs.bu kız babasıyla sozde calıstıgım magazaya gelmıs ve alısverıs yaparken benım numaramı almıs telefonla arkadas olmusuz. o gecede ben eve gırıp kıza olum tehdıdınde bulunmus bıleklerıne zarar verıp evden cıkarmıs ve gıdıp bır evde tacızde bulunmusum. polıs geldıgınde aıle kımseden sıkayetcı olmadıklarını bıldırmıs.aradan 3 ay gectıkten sonra benım yaka kartımda bulunan ısmımı karakola verıp sıkayetcı olmuslar,kızın sozde benden aldıgı ve benımle gorustugu numara benım degıl ve numara sahıbı uzun suredır numarasını kullanıyormus.ben bu sahısları ıfadeye cagrılana kadar hıc gormemıstım ve bunlarla bır ıletısımde bulunmadım. sızce bu durumun sonunda ne olur suan dosya savcılıga gonderıldı yapmadıgım bırseyden ceza alırmıyım tesekkurler.
by_fatih rumuzlu üyeden alıntı
Dostum geçmiş olsun dileklerimle başlayayım ;
1-) gittiğiniz karakoldaki polis için hakkında soruşturma açtırabilirsiniz.Nasıl olurda biz bişi yapamayız derler işlerine gelmemiştir uğraşmak istememişler dostum
2-) gittiğiniz servis yetkili servismi ?
3-) aracı yetkili servise götürüp araçla alakalı olarak rapor tutturun ve o rapora diğer tarafın yaptığı hataları yazmalarını isteyin.
4-)O raporlada (2200 TL'ye kadar) THH ne (2200 TL 'nin üstü tutarlara ) yada Asliye Ticaret Mahkemesine başvurabilirsiniz.
Yetkili servis değil dostum balıkesirdeki opel yetkili servis tınaz vardı oda kapandı özel opel servise götürdüm ikinciye dediklerinizi yapacağım ilgilendiğiniz için teşekkür ederim Belkide memurlar bahçede mangal keyfi yapıyorlardı onun için ilgilenmediler, bilmiyorum yarın araçla alakalı olarak rapor tutturup savcılığa başvuracağım
mazeretyok rumuzlu üyeden alıntı
Yetkili servis değil dostum balıkesirdeki opel yetkili servis tınaz vardı oda kapandı özel opel servise götürdüm ikinciye dediklerinizi yapacağım ilgilendiğiniz için teşekkür ederim Belkide memurlar bahçede mangal keyfi yapıyorlardı onun için ilgilenmediler, bilmiyorum yarın araçla alakalı olarak rapor tutturup savcılığa başvuracağım
Savcılığa başvurmayın bence savcılık ilgimiz dışı deyip kovuşturmaya yer olmadığına karar verecek... bilginiz olsun
merhabalar 01.02.2016 tarihi itibari ile, bulunduğum şubeden özlük haklarımda değişiklik olmadan (silivri de ikamet ediyorum, beylikdüzü şubesinden,...
samsung note 3 telefonum , görüşme yaparken görüşmeyi sonlandırıyor. 3. kez tamirden geldi dün yine aynı sorun devam ediyor. elimde servis belgeleri...
Merhaba, Babam bağkurdan emekli. internetden bilgilerini incelediğim zaman Borç kısmında "Fazla Ödeme" yapıldığına dair bir meblağ gördüm. Anladığım...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Wmic Windows Activation Key and...
03-05-2025, 14:36:12 in Aile Hukuku