Merhabalar..bir bankadan kredi kullandim sonra taksitlerde gecikmeler oldu ve yapilandirdik bikaç ay düzenli ödedim fakat sonra yine odeyemedim...icra davasi açıldı avukatlık burosundan aradilar...bikaç gün süren görüşmelerin sonunda 4 bin tl ödeme yaptim...banka genel Müdürlüğü ile görüşüp taksitler hakkinda bilgi vereceklerini söylediler. .aradan bir hafta geçti dönen olmadi ...kendim aradim avukatlık burosundaki arkadaş ödemelerin (16 bin tl)lik borcun 1800 tl taksitlerle ödenmesi gerektiğini soyledi ..750 tl ile takibe düşen borcumu daha yüksek bir taksit miktariylA odeyemeyecegimi söyledim tekrar arayacagini soyleyip tlefonu kapatti..benim taksitleri odeyebilecegim bir miktara çekme şansım yok mu çünkü bu sekilde ödeme yapmam mümkün değil. ..ayrica benim söylediğim tutari bankanin kabul etmeyeceğini beyan etti burodaki arkadaş. ..nasıl bir yol izlemeliyim süreç nasıl işleyecek bilgilendiren olursa çok sevinirim...not olarak ekliyim kredimi daha önce yapilandirdim ve odeyemedim...teşekkür ederim iyi çalışmalar