sn yetkili

öğrenmek istediğim konu:
yapı koop üyesiyim koop inşaatı kat karşılığı anahtar teslimi verdi fakat koop yönetimi aldığı karar ve genel kuruldan aldığı yetki ile mütahit firmaya ödeme yapma kararı aldı biz üyeler ödememiz gereken tutarları ödedik aradan üç yıl kadar geçti mütahit ödemelerini almadığını ve bazı fazla m2 inşaat verdim diyerek tahkime gitti koop yönetimide karşı dava açtı fakat tahkim bilirkişisi ve devamında tahkim davası sonucu koop tazminat ödemesi kararı çıktı konu yargıtayda .
biz üyeler ödemelerimizi tam ve zamanında yaptık fakat koop yönetimi mütahite yapmamış mütahitte beklemiş ödenmesi gereken zamandan yıllar sonra tahkime gitmiş ve alacakları verilmediğinden dava lehine sonuçlanmış koop yönetimine neden ödemeleri yapmadığını sorduğumuzda mütahit firma edinimlerini yerine getirmediği için ödemedik demekte ve toplanan parada ortada yok.
sorum ;

eğer yargıtay tahkim mahkemesi kararına uyarsa yani koop tazminatı onanırsa biz koop yönetimine ödemelerimizi yaptığımız halde tekrar ödeme isteyebilirlermi? nasıl bir yol izlemeliyiz?

saygılarımla.