Biz 6 kardesiz en kucukleri benim 16 yasindayim benim buyuklerimden en kucugu 29 yasinda . Babam koyumuzun belediye baskanligindan emekli . annem ev hanimi . babam oldu olasi annemi dislar ama nasi oluyo bilmiyorum bu yazliliginda dahada artti . bu arada babam 70 annem 59 yasinda .
zaten banada yasliliklari denk geldi . ben kendimi bildim bileli inanin eve mutfak alisverisi gerektiginde bile babam afedersiniz bokumu yeyin der buyuk kavgalar olurdu tamam babam bana onceleride kotu degil iyiydi dershaneye felan gonderdi hic bir seyde gozum kalmadi ama bu son seneler banada kotu davranmaya basladi . zaten bizim ailede her gun kavga olur ama senede bir hafta her sey rayindan cikar bide ustelik babam evi terk eder ( nedense sanki kendisi cile cekiyormus kacarmis izlenimi vermeye calisir disariya . ) ama etrafimizdaki herkes bilir kimin ne oldugunu . evet benim sirf o adamin yuzunden tesekkur takdir belgelerim ellerimden kaydi gitti . lise 11 e gectim bu sene birazdan yazacagim olayla yine moralim psikolojim yerlerde . babam inanin tek bana bayramlik alirdi evde bu en kucuk ablam evlenmeden once baska kimseyede alinmazdi . evet bana alirdi ama ne kavgalarla inanin o olaylardan sonra alindiginda artik bana mutluluk vermezdi . diger ablam zaten evlenmezden once kacti bunlarin elinden calismaya sehir disina gitti . gittide degil kacti adeta . babam diyorum hala pek te icimden gelmezken o adamda her sey vardi bir zamanlar annemin ustune kuma getirmeye kalkti o zamanlar ben bebekmisim tabi ne reden estiyse buyuk abim 40 yasini gecti herhal suanda o engel olmus . gecen sene biz koyde oturuyorsuk hala ben kucuk ablamin yanina gitmistim babam annemi dovmus komalik etmis o kadindada nasil bir sabir varsaa icerde kimseye haber etmiyo bana bir telefon acsa belki de ben o an gider babami gebertirim . sonrada evden kaciyo ya hani derler ya hem suclu hem guclu iste o hesap geri abimin evine gidiyo evi terkediyo ben yetistim ta 16 saatlik yoldan giittim araya dostlarimiz girdi biz kabul etmedik ama gormeden anlayamazsiniz o zavalli annem ne hallerde ben vurulmusa donmusum zorlana kabul ettirdiler iste ama ben bittim o an bitti benim icjn o adam zaten sabrediyoruz artik o hareketinden sonra sabredecek tarafim kalmadi neyse sartli kabul ettik eger bir daha yaparsa dostlarimiz kendisi bosatacaklardi neyse ta bu seneye kadar geldik iyi kotu tabi yine kucuk kavgalarla kucuk dedigimede bakmayin gecti bir sene . bu sure zarfindada ilceye goctuk . neyse tatil girdi bende buyuk abimin yaninda ufede calismaya basladim bu vabam bana basta gitmeyeceksin dedi ama abimede belli etmiyor neyse ben devam ettim babamda gunden gune oraya daha cok gelmeye basladi abimle aralarinda su sizmamaya basladi . bende 1 ay gecti iste bundan bir hafta onceden abime dedimki bir hafta tatil yapayim dedim ablamin yanina gideyim ama keske demez olaydim . babam beni ertesi gece dovdu agladim bakinki olaya abim aeaya bile girmedi sonrada abim kovdu beni ben eve gittim sabahina geldi dikildi basim kalk gideceksin dedi beni kovdu gitmem dedim laf atismasi oldu beni dovmeye basladi ben inanin elimi kaldirmadim anamcagiz dayanamadi girdi araya ona yoneldi basladi vurmaya bende arkadan tutmaya calistim bana bi dirsek gecirdi benim burundan basladi kan fiskirmaya annemi dovdu beter etti benide zorla goturdu giittim cunku adam zabtolmuyo gittim ama keske vuraydimda o babam dedigim adami geberteydim goturdu zorla bufeye al bunu ne edersen ett oldur dedi o da arkaya aldi vur allah vur kafaya baska bir yerimede degil kafam agri sizi icinde kaldi telefonunu ver bundan sonrada benimle gelecen benimlede gidecen evede gitmekbyok dedi ben caktim olayi o it beni esir gibi alacak telefonuda aliyoki beb ablamida arayip engel olmayim o babam olacak adamda gece eve gideki anami dovmeye devam ede ben zaten felç olmusum dayagi yemisim kactim elinden annemi aradim benim esyalarimi senin esyalarini topla kaciyoz dedim eve gitmedim benim arkamdan aradilar geldiler biraz ama allaha sukur kactim bu anlattiklarim dun degil evelsi gun oluyo eve giittim anamida aldim bindik bi baska sehrin dolmusuna gittik otogarda zor bilet bulduk geldik ablamin yanina simdi burdayiz iste komsulardan haber aldik daha hic eve gelen giden olmamis yani anliyacaginiz bizi evde saniyolar guya ac birakacaklarki kendilerine muhtac olalim yani anliyacagini bekliyoz anamla burda annem eve gidelim simdi onlar esyalarimida dagitir diyo yarin gidelim diyo benimde icimden gelmiyo yedigim dayaklarin izi gitti ama bu kalp kaldirmaz yav . aneem ablamda bi cozum yolu bbulanadik enistem saolsun iyi ama bi yere kadar . maddi sikintidan essek gibi gitmemiz gerekiyo bosanma davasini dudunuyordum verseler aylik 300 bile alamazsiniz dediler sizlerdende bu konudaki bilginizden yardim istiyorum
babamin 2200 civari maasi var abim krediyle ev aldi oda babamin ustune tabi krediside bi yerde kucuk bahcemiz var bir tane de baska yerde var arabasi bide kotdeki ev var sizce bende annemde olmak istiyorum dicem mahkemede bize ne oranda nafaka veya tazminat verirlermi mal hakkindada bilgi verebilirmisiniz inanin hic cikar yolu yok avukat deseniz tutamayiz sizce ne yapalim allah rizasi icin bi yol gosterin diger 2 abim bi ablaminda bize gelip gidisi yok destekimiz yok ne olur haliimiz bi yol isaret edin.
Hukuki NET Güncel Haber
Konu comf tarafından (25-07-2015 Saat 21:25:37 ) de değiştirilmiştir.
Sebep: baslik
Boşanmak zor bir surec, annenjz gercekten bosanmak istiyorsa, aile mahkemesine dilekce ile basvurup bosanma davasi acabilir. Davada siz ve kendi icin nafaka talebinde bulunabilir.
Baskalarinin şu kadar alirsiniz bu kadar bile alamazsiniz laflarina takilmayin.
Adliyede adli yardim talebinde bulunabilirsiniz, şartlar utgynsa annenize avukat yardimi saglanir.
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Borcumdan dolayi kardesimin evine...
05-09-2025, 04:34:26 in Borçlar Hukuku