Öncelikle merhaba,

6 yıl önce dolandırılarak büyük bir maddi krizin içine düşmüş biriyim. Aileme ait evin ipotek edilmesi karşılığında aldığım kredi ile mevcut borçları ödedim ve şu anda son 6 taksitim kaldı bu büyük borcun bitmesine. O an yaşadığım gergin aile ortamı sebebiyle mevcut kredi kartı borcumu gizleyip yatır/çek yoluyla bunca yıldır bu noktaya geldim. Bu işlemler için ayda 550-600 lira gibi bir komisyon ödüyorum. Konusunu açtığım 3 adet kredi kartı toplamım 33.000 TL. tutarında.
Kara liste de değilim ancak bu yaşanılanlardan ötürü eskiden çok çok iyi olan kredi notum şu anda çok düşük.

Öğrenmek istediğim konu ise borçsuz olan bu kartlarımın toplamını taksitlendire bilirmiyim.? Böyle bir sistem,banka var mı.? Her ay bir şekilde ödediğim komisyon tutarının biraz daha üzerinde bir taksitle uzun vadeli olarak bu külfetten nasıl kurtulabilirim.? Bu konuyu umutsuz olarak açtım yüksek ihtimal aradığım cevabı alamayacağımıda biliyorum ancak bankalar için en istenilen müşteri tipiyken böyle bir kurtuluş yolu var mı.?

İlginiz için teşekkür ederim. İyi günler.