Herkeze Merhaba ;

2012 yılında şirketimde kullanmak üzere wodafon / öz atalar kurumsal şubesinden 5 adet telefon hattı almak istedim.

Gelen pazarlama elemanı bir kampanya paketlerinin olduğunu 5 adet hat aldığımda 5 adet blackberry telefon vereceklerini söyledi fakat bilgimin dışında sözleşmeye her ay 500,00 TL fatura kotası koymuş. yani 1. ay 200 TL 2. ay 200 TL fatura ödesem 3. ayın sonunda 1100.00 TL fatura geliyordu.

Bunların dışında da bu sözleşmeyi yaparsam 12 adet kamerasız cep telefonu hediye edeceklerini; eğer istersem bu telefonları wodafon'un haberi olmadan geri bana satarsın parasını veririm dedi benimde 12 adet telefon hiçbir işime yaramayacağından kabul ettim.12 adet telefon ben yokken kargo ile ofisime bırakılmış sekreterim teslim almış. Daha sonra pazarlamacı ofisime gelip telefonları sekreterimden alıp parayı da eksik vermiş nedenini sorduğumda telefonların piyasa değerinin düştüğünü söyledi.

Nitekim bu hatları aylık 500 TL den 20 ay kadar ödedim daha sonra işlerimin kötü gitmesinden dolayı işyerimi kapatma zorunda kaldım ve haliyle wodafonuda kapattım. wodafone tarafıma 4.000 TL civarı borç ile dava açtı.Bunun 2000 TL olanı telefonların borcu diğer 2000 tl olanı ise kullanmadığım ayların borcuymuş.Sadece telefonları ödemek istedim kabul etmediler.Ben bu borcu ödemedim üzerinden 1.5 yıl geçti şuan 6.500 TL

Sizce kullanmadığım ayların ücretini istemekte wodafon haklı mıdır ? Bu davaya ne şekilde itiraz edebilirim.Mahkeme tebligatını muhtara bırakmışlar.Sizce btk ya veya tüketici haklarına gitmem yarar sağlarmı ? şimdiden görüşleriniz için teşekkür ederim...