Biz 16 Mbite kadar ile sözleşme imzaladık hersey düzgün giderken, bir kaçay sonra hız testinde gözüken 13.02 hızımı 3-4 e kadar düştüğünü gördük,aradık birseyler yaptılar 8.0 falan oldu sonra yine hız 2-3 düştü bir kaçgün içerisinde somra yine aradık sorun sizden dediler Elit Hizmet belli ücret karşılığında gelecek dediler gelsin mi dediler evet dedik gelen giden olmadı gelmiş olarak gösterdiler aradık böyle böyle hala gelmediler bunlar apartman bilgisayara suç bulmuştu, neyse bilgisayara format attık sonra kablo ile bağladık başka modemi kullandık apartmanın telefon kutusundan ayrı Kablolar çektik evimize hız yine aynıydı aradık 10-11 arasını yaptılar hala eski hızımı alamıyordum ama neyse dedim.

Bunların bahaneleri ortaya çıkarmak için bize gelen teklifi kullandım, 24mbite kadar 5 tl daha fazla dediler neyse buna hemen geçmeden önce hız testi yaptım sonuç 10-11di sonra 24 e geçtik aynı saat dilimi içinde hız 23.02 gördü dedim aha yalanları ortaya çıktı.

Şimdi(Ertesi günden itibaren yavaş yavaş indi 21 diye) yine aynı sorunlar baş gösterdi hızım şimdi 3-10-18 arası dolaşıyor aradım böyle böyle diye bu sefer baya dedim santral yalanı bilgisayar yalanı geçin sorun sizden dedim, onlarda şu taktiğe kaçtılar siz 24 mbite kadar olan pakete sahipsiniz bu yüzden size 1 mbit-24 mbit arası veririzkesin 24 vereceğiz demedik dediler tamam o zaman neden bana sağlayamadiginiz hızı sattiniz dedim (teklifi onlar vermişti) onlarda dedi aradığım zaten hızım 15di 15 gayet normal illa istiyorsanız 16 mbite kadara geçin anlaşma iptal bedelini ödeyin dedi bende onu ödesem ttnet den çıkarım dedim neyse dedim hızım niye böyle çok değişken işte apartmana kadar düzgün geliyor falan yine salladılar neyse kapat dedim olmayacak böyle.

Şimdi hızımin en son tepedeki olanlarda yani düzeldi dediklerinde 15 oldukdan ertesi günü 5-7 olduğuna dair video kaydım var ve bugün 2 saatligine de olsa 0.80 hızını gördüm onunda ekran kaydı var suan hızım 3-4 ama sonuçta dedikleri hızı bir an olarak sağlayamadilar (1-2 gibi saat bir süre) bunları nereye hangi şekilde şikayet etmem gerekiyor gereken cezalarını artık almalarını istiyorum çok sıkıldım. Bunlardan. Kaç güne sonuçlanır hangi yolla başvursam en kısa sürede sonuçlanan yol hangisidir?

Ocak ayından beri sıkıntım var, 24 MBit'e geçmem mayıs sonu yada haziran başı.

Şimdiden teşekkür ederim.