Merhaba,
Durumumu kısaca özetleyeyim.

THY yollarından aldığım bir bileti iptal ettirdim. Telefonda konuştuğum THY yetkilisi bilet iptali esnasında tarafıma "Bilet ücreti haricindeki tüm vergilerin iade edileceği" bilgisi verdiği için güvenerek aldığım bileti iptal ettirdim. Aylar geçmesine rağmen halen THY ile ortak bir paydada buluşamadık.

Ekonomi sınıfı aldığım için biletin ücreti ödenmeyecek, ancak Müşteri Temsilcileri ile yapılan görüşmelerde kayıt altında bulunan konuşmalarda da bulunduğu gibi "Personel hatasına" bağlı olarak bir ücret iadesi yapılmasına ilişkin dosya oluşturuldu.

İki defa dosya açıldı, görüştüğüm yetkililer haklı olduğumu ibraz ettiler. Genel Müdürlükle ile yaptığım görüşmede alacağım iade bedeli, Müşteri temsilcilerinin belirtiği iade bedelinden fazladır.

Yine de bu duruma rağmen, halen bir sonuç alınamamış. Haklı olduğum, ve THY çalışanlarının hatasının kabul edilmesine rağmen, binmediğim uçağın yakıt ücreti başta olmak üzere diğer vergilerin iadesini alamamaktayım.

Yaşadığım bu durumu, " Sebepsiz Zenginleşme" başlığı altında mahkemeye taşımak istiyorum.

Ne yapabilirim, ya da neler yapılabilir ? Bu durumla alakalı sizlerden bilgi almak istedim.

İlginiz için teşekkür ederim.