Geçen yıl bu aylarda Ankara'da bir otel şantiyesinde çalışmaktaydım. Ben Adana'lıyım. Adana'da ikamet etmekteyim. İlimizde bulunan SONYAPI İnşaat isimli taşören firma vasıtasıyla Ankara'da bir otelin mevcut elektrik ihalesini alan BATUHAN Elektrik isimli firma için çalıştık. Bir ekip olarak çalıştık, abim ve ben birer maaş aldık ancak haricen toplamda 70 gün çalışmamıza rağmen bir ücret alamadık. Asgari ücretin malum olduğu bu devirde 890 TL ödeme almama rağmen, ilk başlangıçta ayın 15'i olmasına rağmen maaştaki pürüzün dalgalanabileceğini tahmin ederek çalışmaya devam ettim, ettik ve sonrasında bayram tatili sonrasında iş akdimizi sonlandıracağımızı çünkü mevcut ücretimizi dahi alamadığımızı ilgili firmamız olan SONYAPI'ya bildirdik ve bu durumda BATUHAN Elektrik isimli firmayı da bilgilendirdik. İlk başlarda SONYAPI alacaklı olduğu BATUHAN Elektrik'i bahane göstererek 2-3 ay bizi oyaladı. Daha sonra paralarınız hazır diyerek diğer işçilerin parası ödenmeye çalışıldı. İki ekiptik. Bizim ekip içide abim ve ben maaş alamadık ama diğer ekip de 9 kişi ve hiçbirine ödeme yapılmadığını öğrendik. 3 veya 4 ay kadar önce diğer ekip çalışanları bize ulaşarak ilgili firmayı şikayet için notere başvuralım ve Avukat'a vekalet vererek ödemelerimizi kuruşu kuruşuna alalım teklifinde bulundular ve biz de noter için gerekli başvuruları yaptık. Daha sonra avukat davayı geri çekmiş denildi. İşkur'a gittim bir form ilettiler, form'da işveren Adresi ve tebligat adresi istemekte. İşveren Şahıs İstanbul şehrine taşınmış ve şirketi faal değil. Acaba işveren adresi veya tebligat adresi kısmına ne yazmalıyım? Veya nereye ve ne şekilde, nasıl bir şey yapmalıyım alacaklarımı tanzim etmem için?