Merhaba,

Aşağıdaki problemim hakkında eğer engin bilgi ve yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim...
ben tüm birikmiş paramı (üstüne borç alarak) inşaat firmasına kaptırdım.
parayı kişinin banka hesabına açıklamalı olarak göndermiştim.Bu kişi bir çivi bile çakmadan iflas ettim dedi ve paramızı alamıyoruz.(paralarımızı yedi anlayacağınız.)
bu kişinin şirket kaşesinin üzerine ve şirket sahibinin imzasını taklit ederek düzenlediği senet ve sözleşmelerin scan edilmiş (renkli ve yüksek çözünürlüklü) taramaları bilgisayarımda mevcut.
bu konuyu çok araştırmama ve avukatlara danışmama rağmen , mahkemenin delil olarak kabul etmediğini söylediler.
ancak araştırdım fotokopi v.s. üzerinden davalar şimdiye kadar kazanılamamış.ancak bu davalar 1995 li senelere ait.
2 grafoloji uzmanı ile telefonda konuyu görüştüm.Sağ olsunlar artık teknolojinin eskisi gibi olmadığını, çok geliştiğini ve özellikle scan edilmiş evraklarda bilgilere sorunsuz ulaştıklarını ve kanaat raporu yazdıklarını söylediler.

şimdi tüm bu yazdıklarıma dayanarak,mahkemeye 3-4 ayrı grafoloji uzmanından kanaat raporlarını sunarak,sahtecilikten dava açsam neden '' emsal bir karar '' ile sonuçlanmasın ? Lehime olarak.

artık bu tip insanlar emeğimizi yiyemesin istiyorum, davayı açmak ve hapis cezasıyla cezalandırılmasını istiyorum.

bu konudaki yorumlarınızı rica edebilir miyim ?

çok tşk ederim şimdiden,

saygılar...