merhaba arkadaslar konuyu dogru yere mi actım bilmiyorum o yuzden mazur görün beni.

sizlerde bir konu hakkında bilgi almak istiyorum.su anda calıstıgım işyerinde yaklasık 22 aydır calısıyorum ve işten cıkmak istiyorum fabrikada ne huzur var nede duzen zaten amirler ile anlaşamıyorum.asıl konu ise 22 aydır forklift ve vinc ehliyeti olmadan 2 aracıda kullanıyorum.sürekli dile getirmeme ragmen geciştiriliyorum.iş güvenlik uzmanına konuyu 5-6 sefer ilettim ancak her seferinde adamı kandırıyorlar ve konunun üstü kapanıyor.ve bende cıkıs istedim ancak istifa etmemi istiyorlar.o kadar tozu agır işi yaptıktan sonra ben hakkımı bırakmak istemiyoru.ayrıca kullanmam dediğimiz zaman işten atarız gibi bahaneler üretiyorlardı ancak o zaman kadrolu değildim.su anda fabrikada aktif olarak bu aracları kullananların hiç birinde ehliyet yok.şimdi ben bunlara noter tasdikli dilekçe ile cıkısımı istesem tabiki ehliyetsiz calıstırdıklarını beyan ederek herhangi bir sonuc alabilir miyim? veya doktor bel fıtıgı var diyor emar cektirdiğim zana bel fıtıgı cıkaarsa agır işte calısamaz diye rapor alıp işte tazminatımı alarak cıkarbilir miyim?

şimdiden tesekkür ederim.iyi çalısmalar