bir arkadaşım meb de öğretmen ve full ek ders almasına rağmen haftasonları ve haftaiçi akşam meb den izinsiz özel dersanede kpss kursunda ders vermekteydi.

branş öğretmeni değildir kendisi. bilişim öğretmeniydi ve eğitim bilimleri dersi vermekteydi.

geçende beni birkaç defa aradı. whatsapp, facebook, cep tlf ile arama ve sms vs. aramada cevap vermedim cevapsız çağrılar umarım btk kayıtlarında görünüyordur. sonunda ağzından baklayı çıkardı.

daha önceleri ağzımı yoklama amaçlı adresimi, evimi öğrenmeye yönelik konuşmaları üstü kapalı hakaret ve tehdite döndü.

daha önceki arama kayıtlarını batarya kart vb değiştirirken gitmiş. en son elimde facebook yazışmalrının az bir kısmı var. o da direk delil sayılır mı bilmiyorum. son mesajlarında "dersanede ders vermiyorum alnım açık vb." diyerek temkinli davransa da üstü kapalı tehdit ve hakaretten de geri durmuyor.

sizce ne yapmalıyım?

benim anlamadığım, her ne kadar meb bimer şikayetlerinin gizli kaldığını söylese de bu kişi nasıl olmuşsa benim şikayet ettiğimi öğrenmiş. aramızda daha önce bir husumet olmadığı için tahmin etmiş de olamaz.

meb yok böyle bir şey diyorum ama bilemiyorum. yardım lütfen.