Merhabalar
Aile hekimliğinde aile sağlığı elemanı olarak görev yapıyorum. yaklaşık 1 hafta önce aynı yerde çalıştığım dr lardan biri işyerinde bana saldırdı.
O gün isim olduğu için izin aldım ..Yerime gorevlendirmeyle gelen hemşire arkadasa yerimi devrediyordum.o arada hasta geldi.arkadas hastayla ilgilenirken ben de dr lardan birinin kaşesi kaybolmuş onu ariyordum. malum dr gelen hemşirenin yanına gidip görevi olmayan işleri yapması konusunda sıkıştırmaya başladı.hemsire arkadaş da tansiyon ölcmeye calisiyordu ve cvp veremiyordu.ben de olduklari odaya gidip hocam arkadaş bu gün benim yerime bakmak için geldi ise başladığında sorumlu hekim olan x bey gerekli açıklamayı kendisine yapar dedim.ve bunu dememle bana üzerine vazife olmayan islere Karışma diye bağırdı ..Bunun üzerine sabır diyerek hastalar olduğu için ve sorun çıkmasın diye hemşire odasına geçtim peşinden bağırarak geldi ve üzerime yürümeye başladı. Gidecek yerim kalmayınca da iki elimle iterek git dedim.bunun üzerine sen bana mı dokundun diyerek yumruk attı yüzüme gelecek diye geriye çekildim ve omzuma geldi.tabi ondan sonra ben de ona bağırdım tekme falan attım.neyse diğer çalışma arkadaşları geldi ve bizi ayırdılar odaya aldılar orda da tabi itiş kakış devam etti.neyse sonuçta ilçe sağlık müdürü geldi beni çıkardı ordan.ben darp raporu aldım suç duyurusunda da bulundum..o gün o sahsin esi hakaret icerikli sms atti onunla ilgili de suç duyurusunda bulundum tabi. Bunun akabinde müdürlük ise el attı bana dedikleri şu sen aile hekimliginden istifa et seni istediğin yere alalım olay kapansın soruşturma açılmasın açılırsa sen de ceza alırsın amirine hakaret ve darp tan dediler.ben de kendimi savundum dedim.
Neyse şimdi biz bu şahısla daha önce iyi arkadaştık.esinin kıskançlık krizleri yüzünden aramız açıldı benim eşim de bu duruma kızarak görüşmeyi kesmemi istemişti ve iyice düşman olduk birbirimize.. Bu şahsın eşi yaklaşık 1 ay önce bana hakaret ve tehdit içerikli mesajlar da atmisti.onunlari da delil olarak sundum.
Bu şartlarda nasıl bir yol izlemeliyim.teklifi kabul edip daha iyi bir yere mi geçeyim yoksa onun soruşturmada en ağır ceza almasını mi sağlamalıyim..Zaten adli kanadinda ceza alir diye tahmin ediyorum .taniklarimizdan sadece bir tanesi o kişi de onun yakını, vurdugunu gormedim ama yumruguyla itti diye ifade vermis .kendisi de ayni ifadeyi vermis ..bilgilendirmenizi rica ediyorum.