Öncelİkle kendİmİ tanitayim ben ÇaĞlar keskİn en son 10.02.2014 tarİhİnden bu zamana kadar tÜrkİyede mİlyar dolarin Üzerİnde yatirimi olan Çok cİddİ yabanci kurumsal bİr fİrmanin gida depolarinda taŞeron olarak naklİye operasyon yÖnetİcİlİĞİ yapmaktaydim bİzİm sektÖrde benİm İŞİmİ yapan İnsanlar 7/24 sorumluluk taŞirlar ve bellİ mesaİ saatlerİ yoktur bu sÜreÇte İŞİmİzİn dÜzgÜn gİdebİlmesİ adina gecemİ gÜndÜzÜme katarak ÇaliŞtim depoda İŞ baŞi yaptiĞimda 25 - 30 kadar aracin (operasyon, planlama, muhasebe, ÖzlÜk dosyalari, maaŞ hesaplari, araÇlarin aylik kazanÇlrinin fİrmalara tablolar halİnde sunulmasi, gİbİ ekİp İsteyen bİr İŞİ nerede İse tek baŞima oldukcada baŞarili yÜrÜterek hİzmet vermekteydİm nİsan 2015 e geldİĞİmİzde araÇ sayimiz sadece İzmİr de benİm planlamam ve kontrolÜmde olan yaklaŞik 60 - 70 araÇ sevİyesİne geldİ İŞ bÜyÜdÜ ama ekİp bÜyÜmedİ her Şeye raĞmen İŞİmİ de sevdİĞİm İÇİn devam ettİm en azindan sİgortan İŞlİyor masa baŞindasin maaŞin yaptiĞin İŞe gÖre dÜŞÜk ama İlerİde dÜzelİr umudu İle yola devam ettİm İŞ yoĞunluĞu olarak sezon geÇİŞİ yaŞaniyor nİsan ayinda bİr kaÇ fİzİksel rahatsizlik yaŞamaya baŞladim İŞİn stresİnden dİr dİye dÜŞÜnÜp Önemsemedİm 1 mayis 2015 tarİhİnde 2 ayda 14 kİlo kaybettİĞİmİ farkettİm 84 kİlodan 70 kİloya İnmİŞtİm hastaneye baŞvurmak zorunda kaldim bende baŞ gÖsteren belİrtİler tÜberkÜloz olabİlİr denİldİ ve ben kendİmİ derhal depodan uzaklaŞtirdim bu durumla İlgİlİ devletİn zorunlu kuruluŞu olan verem savaŞ derneĞİne baŞvurarak muayne oldum ve tÜberkÜloz endİŞesİnİ ortadan kaldirdim ( - ) sonra devlet hastanesİne baŞvurdum dİĞer tetkİklerİ yaptirabİlmek adina ancak hastanede Çok bÜyÜk bİr sÜrprİzle karŞilaŞtim hİÇ beklemedİĞİm bİr Şekİlde sİgortamin kesİldİĞİnİ farkettİm hastanede muayne olmak İÇİn sİgorta provİzyonu alamadim maddİ durumda Çok İyİ olmadiĞi İÇİn aİle desteĞİ alarak doktor tavsİyesİ İle acİl olarak Ücretlİ Şekİlde bİr takim tahlİller ve akcİĞer tomografİsİ Çektİrdİm fatura İle belgelenebİlİr 1.200 tl kadar masrafla tetkİklerİmİm yarisina gelmİŞken tomografİ sonuÇlarinda akcİĞerde ilimli amfİzam olduĞunu tespİt ettİk doktorlarla yaptiĞim gÖrÜŞme sonucu acİl olarak Önlem alinmaz ve ilimli amfİzam 2 aŞamaya geÇer İse Önlenemez bİr hal alacaĞini kansere kadar gİdebİlecİĞİnİ bİldİrdİler bu sebeple hala devam eden tetkİklerİm var ve harcamalarim aİlemİn desteĞİ sayesİnde gerÇekleŞİyor ancak doktorla tekrar gÖrÜŞtÜĞÜmde tedavİ sÜrecİ İÇİn bu sİgorta hatasinin masraflar konusunda aĞir olacaĞi İle İlgİlİ bİlgİ aldim bunun Üzerİne sgk ya gİderek resmİ bİr İŞlem yaptirmadan hİzmet dÖkÜmÜ aldim ve sİgortamin 07.05.2014 te baŞlatilip bana haber bİle verİlmeden 11.12.2014 te durdurulduĞu farkettİm sgk dan bİlgİ aldiĞim sgk yetkİlİsİ Şahislari bİlmem ama ana İŞveren nasil bÖyle bİr hataya dÜŞer dİyerek hayret İÇerİsİnde kaldi taŞeronlarla İlgİlİ sosyal gÜvencelerİnİn ana İŞveren fİrma tarafindan bellİ araliklarla kontrol edİlmesİ gerekİrdİ dİyerek İŞlem baŞlatmak İstedİ fakat vefa duygum yÜzÜnden engel oldum daha sonrasinda gÖrÜŞtÜĞÜm bİrkaÇ doktor ve avukat hastalikla İlgİlİ zaman kaybettİĞİmİ bu konulari dÜŞÜnmemem gerektİĞİnİ ve yaŞam koŞullarini en azindan tedavİ bİtene kadar deĞİŞtİrmem gerekeceĞİnİ bİldİrerek hakkimi aramak adina İŞ mahkemelerİne baŞvurmam gerektİĞİnİ İlettİler avukatim ve sgk yetkİlİlerİnİn Örtak gÖrÜŞÜ hem taŞerona hemde ana İŞverene ayni anda dava aÇmamiz gerektİĞİnİ sÖylÜyorlar 1985 doĞumlu 30 yaŞinda bİr genÇ olarak saĞliĞimla İlgİlİ gelecek endİŞelerİm var bu durum psİkolojİmİ fazlasiyla etkİledİĞİ İÇİn hastaliĞin seyrİnİde buna baĞli olarak İlerleme gÖsterİyor doktor sİgara kullanimi tabİkİ etken ama İŞİnden dolayi yaŞadiĞin dÜzensİz hayat ve uyku bozukluklari tetİklemİŞ olabİlİr 2. AŞamaya atlarsan hayatimin Çok daha cİddİ bİr Şekİlde tehlİkeye gİreceĞİ hususunda telkİnlerİ oldu ve bİr karar verebİlmek adina gÖrÜŞlerİnİzİ almak İstedİm umarim konya dÖnÜŞ saĞlarsiniz

sİgortasiz ÇaliŞtirilan sÜre 8 ay bankaya yatan para yok bordro yok elden verİyorlardi maaŞi makbuzda yok

usulsuzluk İse ana İŞveren fİrmanin naklİye taŞeronu İle bana sİgorta gÖrterİlen Şİrketİn hİÇ bİr baĞi olmamasi durumu ÇaliŞtiĞim ana İŞveren kuruluŞ kabul edİyor İhmalİmİz olmuŞ dİyerek alt sÖzleŞmede olmadiĞini 15 ay sonra sayemde fark edİp patronumu deposunun sinarlari diŞina ÇikartmiŞ

bu sÜreÇte nasil bİr yol İzlemelİyİm maddİ manevİ kayiplarim ve kazanÇlarim neler olabİlİr bu konuda fİkİrlerİnİ beklİyor

herkese İyİ ÇaliŞmalar

ÇaĞlar keskİn