Tazminat Davasi Acmak Icin Nereye Muracaat Edebilirim
Sayın Avukatlarim;
Ben yine yardiminiza müracaat etmek zorundayim
2010 senesinde şiddet sebebiyle sonuclanan iki aylık bir evliliğim oldu
Ailecek sadist bu insanlar beni hastanelik ettiler
Ve daha narkozun dahi etkisinden kurtulmama fırsat vermeden tehditlerle hicbirsey(eşya altın, yasal maddi manevi haklar vb..)
Talep etmeksizin bosaniyorum diyerek uyduruk bir kağıda imza atmam için baskı yaptılar
Sukurler olsunki son anda hastane polisi beni ellerinden kurtardı
Sonuç olarak aylık 300 nafka, maddi manevi 20 bin tazminat kazanıldı
2012 yılına kadar olan nafakalari saolsun avukatım kendi sine harçlık yapmış benden habersiz
Onu azl ettim, şimdi kendi ugraslarimla sağa sola sorarak nafakam için dava acabildim
Bi dönem eski eş, bana sürekli duygu sömürüsü yapıyor işsiz güçsüz oldugnu imkanı olmadığnı söyleyerek beni kandiriyor insaniyetimi suistimal ediyordu ben üzülüp davayı geri çekiyordum
Meğer bu ahlaksız sarıyer sırtlarındaki insaattaki evini tamamlamış birde evlenmiş,yani maddi imkanı var ama hicbisey kendi üzerine değil
Ben bunu ispat dahi edemem peki Sayın Avukatlarim
Tazminatim için mücadele etsem bunun durumunu ispat edemesem bile hak alabilirmiyim
Birde nerelere müracaat edebilirim en azından bi dilekçe örneği uzatabilirmisin
Birde ben çok kapı gezdim avukatlara hiçkimse buradakiler gbi insaniyet değil hep azarlayarak ve hukuki terimler kullanarak konuşuyorlar
Yani bu hizmetleriniz için bizler minnettariz bunu bilmenizi isterim yani özel bi bağış hesap no verirseniz buradan yardım gören insanların duyarsiz kalmayacağını umuyorum
Enazindan kendi adıma
Saygı ve Selamlar
Cevap: Tazminat Davasi Acmak Icin Nereye Muracaat Edebilirim
Borçlu eski eşinizi icraya verdiniz mi? Hem nafaka için hem de tazminat alacağı için icra yapmak gerek. Sadece nafaka ödememenin hapis cezası var ama tazminat ödememenin hapis cezası yok. İcradan başka çözüm de yok.
Siz bağış deyince ben de merak edip sitede böyle bir şey var mı diye google amcaya sordum. Ben de bağışta bulunacağım. Linki: http://yardim.hukuki.net/knowledgebase.php?article=8
Sayın av.Basri, ilginiz için teşekkür ederim,
Nafaka için icra ya gittim, tazminat içinde takip actirdim
Vatandaş çalışmıyorum isim yok ödeme gucum yok derken
Üzerine kayıtlı 2015 model mercedes benz,ve 2006 model honda motosiklet çıktı
Bunlara icra konuldu ama anladığım kadarıyla trafiğe çıkarsa işlem yapılabiliyor
Bugün nafaka mahkemesi vardı babası katıldı
Ikisene önce yatırdıkları nafaka makbuzlarini getirmiş
Ödeme gücümüz yok dedi,hakimde o zaman itiraz davası acarsin dedi
20 gün hapis cezası ile neticelendi
Benim korkum nafaka ödemeye itiraz haklarını kullandıkları takdirde
Geriye dönük birikmiş nafakalar dan mükellefiyet dusermi
Vd üzerine kayıtlı olan araçlara rağmen tazminat hakkım dusermi
,evlilik yapıp hayatına sağlıklı bi şekilde devam ediyor olmasına rağmen sarıyer gbi
Bi semtte evi olmasına rağmen arabasi motoru olmasına rağmen dava acipta kazanma ihtimali olabilirmi
Ben bi kez bunu hapisten kurtardım birde
Geçen yıl pasaport işlemleri için gittiği karakolda bunu tutmuşlar
Beni aradı yalvar yakar bi şekilde işsiz olduğunu ise başlar başlamaz hemen nafakalari odeyecegine dair sözler verip beni kandirmisti
Meğer iki katlı evine doğalgaz dosetmis,ben imzaları attıktan sonra suratıma bakıp pişkin edepsiz bi şekilde kendisi söyledi
Bu imzalarimda aleyhime islenirmi
Şimdiden yardimlariniz için çok teşekkür ediyorum
- - - Updated - - -
Sayın av.Basri, ilginiz için teşekkür ederim,
Nafaka için icra ya gittim, tazminat içinde takip actirdim
Vatandaş çalışmıyorum isim yok ödeme gucum yok derken
Üzerine kayıtlı 2015 model mercedes benz,ve 2006 model honda motosiklet çıktı
Bunlara icra konuldu ama anladığım kadarıyla trafiğe çıkarsa işlem yapılabiliyor
Bugün nafaka mahkemesi vardı babası katıldı
Ikisene önce yatırdıkları nafaka makbuzlarini getirmiş
Ödeme gücümüz yok dedi,hakimde o zaman itiraz davası acarsin dedi
20 gün hapis cezası ile neticelendi
Benim korkum nafaka ödemeye itiraz haklarını kullandıkları takdirde
Geriye dönük birikmiş nafakalar dan mükellefiyet dusermi
Vd üzerine kayıtlı olan araçlara rağmen tazminat hakkım dusermi
,evlilik yapıp hayatına sağlıklı bi şekilde devam ediyor olmasına rağmen sarıyer gbi
Bi semtte evi olmasına rağmen arabasi motoru olmasına rağmen dava acipta kazanma ihtimali olabilirmi
Ben bi kez bunu hapisten kurtardım birde
Geçen yıl pasaport işlemleri için gittiği karakolda bunu tutmuşlar
Beni aradı yalvar yakar bi şekilde işsiz olduğunu ise başlar başlamaz hemen nafakalari odeyecegine dair sözler verip beni kandirmisti
Meğer iki katlı evine doğalgaz dosetmis,ben imzaları attıktan sonra suratıma bakıp pişkin edepsiz bi şekilde kendisi söyledi
Bu imzalarimda aleyhime islenirmi
Şimdiden yardimlariniz için çok teşekkür ediyorum
Sizin yaptıklarınızın, davranışlarınızın, iyi niyetinizin, sizin aleyhinize bir durum yaratması düşünülemez.. Göreceğiniz tek zarar paranızı alamamışsınız.
İtiraz davası açsa bile geriye dönük işlemeyecektir. Davayı kazanma şansı yok denecek kadar az. Dava açacak olursa bu güne kadar olanları yaşadıklarınızı delil ve tanık ifadeleri ile mahkemeye beyan edersiniz.. Nafaka borcunu ödemeyen o, siz değil o korksun..
20 günlük tazyik hapsi aklını başına getirmezse bir avukat arkadaşla görüşüp araçlarına haciz koydurun.
Geçmiş olsun..
Sayın Av. Abdullah Yaman,
Zaman ayırdığınız ve yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum
Verdiginiz bilgi günlerdir aklımı boğan soru isaeetlerinden kurtardı beni
Saygı ve selamlar..
- - - Updated - - -
Sayın Av. Abdullah Yaman,
Zaman ayırdığınız ve yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum
Verdiginiz bilgi günlerdir aklımı boğan soru isaeetlerinden kurtardı beni
Saygı ve selamlar..
Sayın Avukatlarim;
10 nisan 2015 tarihinde görülen nafaka hükümlerine uymamak suçundan karşı tarafa 20 günlük tazyik hapsine kadar verildi
Bu tarihe kadar biriken net nafaka miktarı 4.800
Faizleriyle beraber 7.920 tl
Ancak bu arkadaş hapisten kurtulmak icin yalnızca geriye donuk 3 aylık olan 918 lira yatırmış
Bu durumda açtığım dava düşmüşmü oluyor?
Geriye dönük biriken nafakalar için tekrar dava acsam üç ayın dolmasinimi beklemem.gerek?
Şimdiden çok teşekkür ler
Onca sene ilim tahsil edip burada insanlara menfaatsiz hizmet verdiginiz için bütün üyeler adına duacinizim..
- - - Updated - - -
Sayın Avukatlarim;
10 nisan 2015 tarihinde görülen nafaka hükümlerine uymamak suçundan karşı tarafa 20 günlük tazyik hapsine kadar verildi
Bu tarihe kadar biriken net nafaka miktarı 4.800
Faizleriyle beraber 7.920 tl
Ancak bu arkadaş hapisten kurtulmak icin yalnızca geriye donuk 3 aylık olan 918 lira yatırmış
Bu durumda açtığım dava düşmüşmü oluyor?
Geriye dönük biriken nafakalar için tekrar dava acsam üç ayın dolmasinimi beklemem.gerek?
Şimdiden çok teşekkür ler
Onca sene ilim tahsil edip burada insanlara menfaatsiz hizmet verdiginiz için bütün üyeler adına duacinizim..
Çocuğumla görüşme ara kararına binaen gittiğim bu hafta sonunda da oğlumu kaçırarak bana göstermediler. Oğlumun ikamet yeri Eskişehir. İcra memurunun...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Wmic Windows Activation Key and...
03-05-2025, 14:36:12 in Aile Hukuku