Merhabalar iyi çalışmalar herkese saygılarımla sizlerden çok önemli bi konu hakkında cevap istiyorum konuya gireyim özetle biz bir akrabamıza aramızda senet düzenledik. bizim yanımızda borç istediği parayı aldı ve senete gözümüzün önünde imza attı. daha sonra ödeme tarihi geldiiiiiii geçti 8 ayı buldu hala ödemedi 1 ay sonra yazıyordu senette. bizde bekledik bekledik ha bugün ödeyecek ha gün şu gün ödeyecek diye ama sabır kalmadı ve avukata verdik senedimiz kambiyo senedi idi 5 günlük itiraz sürecinde itiraz etmedi daha sonra 5 günlük ödeme süresinde de ödemedi şahıs ve bugün 15 . gün biz evine ve aracına haciz koydurduk yani dosya kesinleşmişti avukatımız evine gitmiş arabasına kitlemeye fakat şahıs arabayı saklamış buda ayrı bi konu avukatımız evine girmiş eşyalarını icra memuruyla yazmış tek tek fakat avukatımız eşyalar alacağımız parayı karşılamıyor diye eşyaları kaldırmamış aracınızı bize getirin yoksa eşyaları kaldıracam demiş avukat bunun üzerine şahıs kaldırmayın eşyaları ben arabayı size 2 gün sonra getirecem demiş yani hafta sonu gidilmişti hacze pazartesi getirip teslim ederim demiş arabayı şahıs fakat pazartesiyi geçti ne gelen var ne giden yani şahıs sözünü tutmadı bizim avukata karşı tarafın avukatıyım diye bir şahıs aramış va demişki biz itiraz etmiştik demiş fakat bizim dosyamızın olduğu icre dairesine değilde başka bi icra dairesine yaptık demiş bunun üzerine bizim avukatımız neden başka bir icra dairesine itiraz ediyorsunuki demiş size gelen tebligatta yazıyor hangi icra dairesi olduğu demiş bunun üzerine karşı tarafın avukatı susmuş dahada enteresanı bizim avukatımız dosya numarasını alabilirimiyim demiş kontrol için karşı tarafın avukatı susmuş ben sizi sonra ararım demiş bi dahada aramamış yani avukatımız diyoki ortada bi çelişkiler dönüyo dedi bize he bide ayrıca madem itiraz davası açmıştınız demiş pekiiiiii ben nasıl evinize işlem yapmaya geldim demiş sizin bu mevzuları iyi bilmeniz lazım demiş bizim avukat karşı tarafın avukatına ama yine karşı taraftan ses yokmuş yani eğer siz dava açmış olsaydınız dosya kesinleşmezdi dem,iş bizim avukat daha sonra karşı tarafın avuklatı ses çıkarmayıp ben sizi daha sonra ararım demiş bi dahada aramamış ama bizim avukatımız hiç karşı tarafı arayıpta siz söz verdiniz neden getirmediniz aracınızı falan dememiş bize böyle polemiğe girmeyeceğim evin satışınıda isteyeceğim dedi sizce doğru adımmı attı? birde karşı tarafın avukatı demiş kiborçluya meskeniyet davası açarız demiş her halde açacaklar bizim alacağımızı etkilemez diyor avukatımız sizce de öylemi ???????? arabasını kaçırıyor şu anda ayrıca bu şahıs emekli bizim alacağımız 50 milyar civarında herşey bından ibaret meskeniyet davası ne kadar sürer bunuda yazarsanız memnun olucam ? evinin değeri piyasa değeri 150 milyar civarıdır . arabasıda 30 milyar civarıdır 2 si nede hacizi koydurduk yani benim en çok üzüldüğüm yasalar hep borçludan yanamı biz ne zaman rahatlayacağız bileiyorum tşkkkkkkkk sağolun.......