1999 Yılında bir yapı kooperatifindeki tek dairelik hakkını satmak isteyen kişiden tüm haklarını noter kanalı ile satın alarak kooperatife üye oldum.

Bu arada benim işlerimin yoğunluğu nedeniyle her türlü toplantı ve iş takibini vekaletsiz olarak babam takip ediyordu ve kooperatif yönetimi ve o kooperatifin sekreteri ile babam muhatap oluyordu.

Kooperatif inşaatı belli bir süre sonra tamamlanıp bittiğinde ve dairenin tarafıma teslim edilmesi vakti geldiğinde kooperatifte görevli sekreter bayan eve telefon ederek inşaatın bittiğini tapu çıkacacağını ve tapu masrafı için gereken bedeli götürdüğümüz taktirde tapu dairesinden kendileri tapuyu çıkartacaklarını söylediler.

Bunun üzerine babam tapunun çıkması içim gereken bedeli ödemeye gittiğinde kendince bir hareket ile sekreter kıza tapuyu çıkararken evin yarısı şahsım yarısı abimin olması şeklinde tapuya yazılmasını söylemiştir. bunun üzerine orada bir ortaklık sözleşmesi düzenlenmiş ve benim adımın bunduğu yere ve abimin adının bulunduğu yere babam kendisi imza atmış böylelikle tapuyu %50 benim adıma %50 abimin adına çıkartmışlardır.
babam 1,5 sene önce vefat etti bunun üzerine abim evin yarısını satış yoluyla benden almak istiyor.

1) Elimde hissenin tamamını satın aldığıma dair noter belgesi. (1999)
2) Babamın benim adıma ve abimin adına imza attığı ortaklık sözleşmesi " bariz olarak imzanın benimkine benzemediği taklit olduğu hatta kalem oynaması, duraklama, kalemi bastırma gibi belirtiler görülüyor"
3) Birde tam olan hakkımın %50 düştüğü tapu.

Çok para ve emek harcadım bir gün evlenip başımı sokacağım yuvam olsun diye şimdi o gün geldi 1 seneye kadar evleniyorum ve evimi elimden böyle almak isteyen bir abim var çok müşgül durumdayım.

Bu belgeler ışığında neler oluyor hayatta dedirtecek durumuma bir ışık tutup yol gösterebilecek söyleyecek iki çift sözü olan değerli hukuk gönüllüleri ile bilgi paylaşımında bulunmak istiyorum saygılar.