Öncelikle merhaba herkese

Benim sorunum oturduğum apartmanda aidatını ödemeyenler ve yöneticinin buna duyarsız kalması ki çünkü en başda yönetici olan kişinin apartmana 3 aylık aidat borcu var ve bu kişiyi de yönetici bizler seçmedik apartmanda daha evvel alınmış bir karar ile sırayla yöneticilik yapılıyor bu kişi başka insanlarında sırasına alarak yöneticiliğini iki buçuk yıl kadar devam ettirdi ve bu dönem sırasındada topladığı aidatların nerelere harcandığını açıklayan hiçbir yazı ve fatura göstermedi#8230;işin tuhaf olan yanı ise bunun hesabınınıda benden başka soran kişi olmadı 12 dairelik apartmanda #8230;ben ise sorularıma cevap alamamakla ile birlikte her toplantıda hakarete maruz kaldım #8230;

Son olan olay bu ayki aidat listesi asılmıştı bende altına bır kalemle ÖNCE ÖDEMEYENLER ÖDESİN yazdım bu kağıt sürekli yırtıldı ama kapıcı yeniden astı #8230;son olarak yeni yönetici olan arkadaşa 4 yıldır ki ayın birinde aidatı veren ben isyan ederek bu kişiler ödemezse bende ödemeyeceğimi beyan ettim ,bunlardan aidat alındığı gün kapıma gelin dedim ,yaz tatili dolayısıyla yöneticimiz tatilde ve apartmanda ki bu iki aidat ödemeyen insanlar bana şu yazılı kağıtları yazarak hakaret ediyorlar ÖNCE SEN ÖDE SEREFSİZ .HAYSİYETSİZ #8230;yazmışlar ki benim yazdığımda hakaret içeren kelimeler yoktu artı ben yalnız yaşayan bir bayanım sürekli olarak kapımdan geçerken kapımı yumruklayıp gecen bu şehir eşkiyalarına karşı bana ne yapmamı önerirsiniz ,daha evvel eski yönetici şubat ayında akşamları kalorifer yaktırmadığı için belediyeye iki kez şikayet etmeme rağmen hakkında bu kişinin hiçbir yaptırım yapılmadı#8230;

Yine işin tuhafı apartmanda benden başka kimse bu konulara itiraz etmiyor ve bizim ülkemizde hakkınızı aramak ,bir takım yanlışlara konuşmak ..toplum tarafından bak edepsiz kadın olarak algılanıyor #8230;belediyede aynı olayı yaşadım #8230;şimdi yasal haklarım nedir bilmek istiyorum #8230;kimlere başvurabilirim yaptırımı nedir ?yoksa hukukumuzda kadındır diyerek bu olayları gerimi iter ,illa toplumda var olmak için ERKEK olarak mı doğmalıydım #8230;

Vereceğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkür ederim #8230;yazımın bazı yerleri oldukça sert farkındayım ama inanın sinirlerim son derece bozuk #8230;

Saygılarımla