geçen hafta carrefourdan g3 aldım telefonu alırken oradaki yetkiliye bu telefon lg türkiye garantisi altındamı diye sordum yetkilide tabiki öyle dedi daha sonra aynı yetkiliye birdaha "garanti konusunda bi sıkıntı olmaz dimi" dedim yine olmaz dedi ve en son kasada işlem yapılırken başka bir yetkiliye garanti konusunda sıkıntı çıkıp çıkmıyıcağını sordum ve hiçbir sıkıntı olmuyucağını söylediler.

sormama rağmen bu ürünün lg türkiye garantisi dışında oldugunu söylemediler. üstüne bu ürünün lg türkiye garantisi içinde olduğunu söylediler.

bu ürünün yarın tam 1 haftası doluyor. fatura fiş gibi ıvır zıvırlarının hepsi tam duruyor. gidip iade edebilirmiyim bu ürünü , iade ederken sorun çıkartırlarmı , iade etme gibi bi hakkım var mı?