Kısaca anlatayım,Üvey dedem ve ananem vefat ettiler.Aynı evde aralarında birkaç gün var önce dedem adli tıpın sözlü beyanı ananem sonra ama ölüm belgesi nüfusta aynı gün aynı saat görünüyor bu nedenle noterden veraset alamıyorum.annanemin tek kızı annem daha önce vefat etmişti.Bende tek çocuğum.noterler avukatlar sulh hukuk mahkeme kalemi farklı yorumlar yapıyorlar ne yapayım çaresiz kaldım.Sorularım şunlar müsadenüzle.

1.dedem üvey annem vefat etti ben alt soyu olarak kabul edilirmiyim.annanemin üvey dedem ikinci evliliği.annanemde son zamanları hasta olduğundan herşey üvey dedemin üstünde.üvey dedemin anne babası ve tek kardeşi vefat etti daha önce ama kardeşinin üç çocuğu sağ .Üvey dedeim miras dağılımı nasıl olur.
2.annanemin miras dağılımı nasıl olur annem ikinci evli iken vefat etti tek çocuktu bende tek çocuğum üvey dedem yani annanemin eşi annanemden önce vefat etti.
3.annanemin dedemden sonra vefat ettiğini adli tıp sözlü olarak söylüyor fakat savcılık ölüm tarihlerini eve girdikleri ve aynı anda tespit ettikleri tarihleri yazmış nasıl düzeltebilirim.
4.son sorum annem ananemin kızı olarak nufustan çıkmıyor sadece isim çıkıyor nufusta yangın olmuş yıllar önce sorarak girilmiş nasıl düzeltebilirim.nufus kayıt örneğinde annemin annesinin sadece ismi çıkıyor .

şimdiden teşekkürler ilginiz için dediğim gibi noterler avukatlar ve sulh hukuk mahkeme kalemi kanaatleri farklı farklı yorumlarınızı beklerim.