Ekim 2013 de Samsung'dan N7100 NOTE 2 Marka Cep Telefonu Aldım. Ürünü internet üzerinden satış yapan bir siteden aldım. İlk 1 ay içersinde ön bölümde sensör arızalandı.

Arıza git gide arttı ve benim Samsung servisine başvurmam 1 ayı 1 hafta kadar geçti.İlk başvurduğum Avcılar servisi telefonun sensörünü ve bir parçasını daha değişti.

Benim talebim yenisiyle değişimi yönündeydi ve yapmadılar.Bir şekilde parça değişimini kabul etmek zorunda kaldım. Yepyeni ürün artık parçası değişmiş bir üründü.

Sensör değiştiken sonra ürünü incelediğime ekranın üst kısmıda gözle görülür bir açıklık bırakılmıştı.Bunun üzerine servise tekrardan üst bölümü gösterdim bu nasıl olur diyerekten

tekrar servis açtırmak istedim.Bu normal dediler ve ben inanmadım.Tekrardan zorla servis açtırdım .Bunda bişey yok diyerekten bu sefer beni suçlamaya başladılar.Dediklerine

göre ben tırnağımı takıp ekranın üstünü açıyormuşum . 2. Servis sonucu üründe herhangi bir arıza yoktur şeklindeydi.Bunun üzerine uzunca tartıştık ve durumu Samsung

Müşteri Hizmetlerini bildirdim.Bildirsemde herhangi birşey değişmedi.Son bir umutla Avcılar Samsung servisinden aldığım telefonu Bakırköy Servisine götürdüm.Raporları

gösterdim.Bakırköy Servisi ürünü aldı ve bahsettiğin ekranın üstündeki açıklık için Komple Ön Lcd Ekranı değişti.

Yani bir servisin Arıza yoktur dediği telefonun diğer servis komple ekran değişimi yapıyor. Şimdi tekrardan Şarj Almama ve yaşadığım bir kaç sorun daha var.

Servise gitmeden tüketici hakem heyetinden bir sonuç olabilirmiyim. Yardım ederseniz çok sevinirim.