Merhabalar; 6 ekim 2002 yılında birbirimizi severek evlendik. 1 sene sonra çocuğumuz olduktan sonra eşimin ailesi sürekli evimizin içine karıştı. Eşim onlara sormadan hiçbirşey yapamaz hale geldi. Onların sözleriyle bana hakaret etmeye hatta şiddet uygulamaya başladı. Boşanmak istiyorum ama kafamı kurcalayan bazı şeyler var. Evlendiğimizde eşiminde benimde üzerimize kayıtlı malımız yoktu. 2004 yılında eşimin babası vefat etti.2 tane apartman daireleri vardı. Önce bir daire satıldı, kardeşleri ve annesiyle banka havalesi şeklinde paylaşıldı. Eşim kendine düşen payı bankadan çekti ve ev almak için bir müteahitte kaptırdı. Ev falan alamadı. 2. daire de satıldı. Herkes yine paylaşımı banka havalesi ile yaptı ama eşimin zamanı olmadığı için payına düşen para da abisinin üzerine yattı. Daha sonra biz ev alırken abisi parayı çekti ve eşime verdi. Bu arada benim altınlarım ve üzerimde olan bir miktar parayı da çekip ev aldık.Eşim tapuyu eve hiç getirmedi. Tapu onun üzerineymiş ama ablasındaymış. Benim size sorum. Ablası elindeki tapuyla bir işlem yaptırabilir mi? (kendi üzerine alma gibi) Boşanmamız durumunda benim bu evde hakkım var mıdır? İlginiz için teşekkürler.