Özel bir bankanın maaş müşterisiyim. Kredi kartım ve hesap kartımı birleştirmiştim. 6 Haziran 2014 tarihinde atm den para çektim ve kredi kartımı içinde unutmuşum. arkamdaki şahış kartımdan 2.500 TL nakit avans çekerek kartıda yanında götürmüş.2 gün sonra ödeme yapmak için internet sitesine girdiğimde çekilen nakit avansı görünce şok oldum. kartıma baktım kartım yok. daha sonra hemen bankayı arayarak iptal ve itiraz talep ettim. savcılığa başvuruda bulundum. görüntüler istendi ve savcılık şahıssı hala aramakta. bankaya ilk talebim taksitlendirilmesiydi. fakat işlemler sürdüğü için taksitlendirme yapamadıklarını dile getirdiler. işlemler ortalama 40 gün süre ile sonuçlandığını belirttiler. ben yaklaşık 15 gün sonra yeniden aradım ve hala sonuçlanmadığını söylediler. 40. günü aradığımda itiraz talebim olumsuz sonuçlandığını söylediler. bankanın şikayet hattını aradım daha sonra oradaki görüştüğüm kişi ilk itirazda olumlu sonuçlandığı fakat daha sonra olumsuz olarak olduğunu iletti. yeniden inceleme yapalım dedi.bu ben faizinden korktuğum için asgari ödemesini ödedim eylül ayına kadar. ekim ayının ödemesini yapamadım. banka sürekli beni arayıp ödeme istemektedir. fakat ödeme yapamayacağım. kartımın asgari ödemesini yapamadığım için taksitlendirme işlemi yapmıyorlar. bu konuda yapabileceğim bir şey var mı? konu hakkında desteğinizi rica ederim.