merhaba,
15 yıllık evli 2 çocuk babasıyım.eşimle evliliğim akraba evliliği olup aile baskısı ile gerçekleşmiştir.başlangıçta birşeyleri yürütmeye çalışsakta 5 yıl önce geçimsizliklerimiz çoğaldı.2006 yılı başında evi terkettim ve şuan ayrı yaşıyorum.yine 2006 ocak ayında açtığım şiddetli geçimsizlik davasında 2.celsede mahkemeyi şahit gösteremediğimden dolayı kaybettim.ayrılmak istediğim eşim boşanmak taraftarı değil.akraba olmamızdan dolayı şahitde gösteremiyorum,çocuklarımında ruh sağlıkları açısından mahkemeye çıkmasını istemiyorum.eşim eve dönmemi istiyormuş mahkemedeki beyanında,ancak ben evliliğe ve kendisine karşı olan tüm saygı ve sevgimi kaybettiğimden ve yaşanan bunca tatsızlıktan sonra,hatta karakollara kavgalarımızdan dolayı gidip şikayetci olabilecek derecedeki kavgalardan sonra, bunun mümkün olamayacağını söyledim.benim sizlerden yardım rica ettiğim konu ise,2.davayı nezaman açabilirim,hangi gerekçe ile açabilirim.ayrıca 6 aydır ayrı yaşamamızın yeni davadaki rolü ne olabilir.yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.iyi çalışmalar.