merhaba lütfen bu konuda yardım edin üç ay önce 18 yaşındaki bir gencin facebook üzerinden ve cep telefonundan sözlü hakaretine uğradım bende aynı şekilde küfür ettim fakat bu sözlü ve yazılı tacizler aynen devam etti bir zaman sonra sokak da karşı karşıya geldik bu arada ben 24 yaşındayım ve engelliyim konuşmak amaçlı bir yere geçtik ben senin yaşın başın ne diyerek bana neden küfür ediyorsun diyerek laflar söylemeye başladım daha sonrada bana tekrar yüzüme karşı küfür etmesi sonucu kendimi daha fazla tutamayıp vurmaya başladım o sırada çevredekilerde vurunca baktım olay iyice meydan dayağına dönüyor bıraktım vurmayı daha sonra konuştuğumuz yere abisi geldi ve oda bana saldırdı yerde boğuşmanın ardından ayağa kalktım babası da gelmişdi ve sırtımın 3 ayrı noktasından tornavida ile yaralanmıştım fakat çocukların birinde 9 adet diğerinde ise 3 adetlik dikişlik yara oluşmuştu o boğuşma esnasında kimin vurduğunu görmedim hakkımda dava açtılar bende onlardan şikayetci oldum bu dava nasıl sonuçlanır