Merhaba

Esim beni 1 ay evlilik sonrasi, sebebsiz sekilde terk edip, bosanma davasi acti.
Ben esime 20.000 YTL degerinde nikah takilari aldim, bununla beraber dugunde takilan altin ve paralari alip, babasinin evine gitti. Ama neyse bunlar bir yana.

Bosanma davamiz 14 aydir suruyor, ve simdi mahkeme aylik 450 YTL tedbir nafakasi hukmetti, yani birikmis 6.300 YTL var!. Ben bu tedbir nafakasini neden oduyorum, NEDEN???. Aklim hic almiyor, cok sacma bir sey.

Zaten esimin elinde 1 ay evlilik icin 25.000 YTL degerinde altin var! Bunun uzerine birde 6.300 YTL nafaka, ve mahkeme bittene kadar her ay 450 YTL. Bu ne bicim rezalet, bu ne bicim sacma bosanma kanunlari!.

Sayin avukatlarimiz, bosanma kanunlarimiz cok cirkin ve adaletsiz, zaten esim bunu bilerek ve faydalanmak icin beni sebebsiz terk etti, yani benimle ticaret yapti. Yani ben senin yaninda 1 ay kalirim ama ucretim 30.000 YTL'dir gibisinden.

Cok uzuluyorum, gozume hic uyku girmiyor, benim hakklarim yok mu yani?.... 10 sene calisip aldim o nikah altinlari, simdi'de tedbir nafakasi, bir darbe esim'den, bir darbe de devletten, ben ne yapabilirim?, zaten davamizi esim kazanamaz, cunku ortada birsey yok!.

Ben simdi ve dava sonucunda, nasil bir yol izlemeliyim? yardimlariniz icin simdi'den tesekurler.....

Saygilarimla [:am]