Bende çoğu insanın düştüğü hataya düşerek borcu borçla (kredi kartı ) kapamaya çalıştım ve sonucu kartopu misali çığ gibi karşıma dikildi. Sonuç olarak bir kaynak buldum ve kredi kartı borçlarının yarısına yakınını ödedim ve kartları makasladım geri kalanı için tüketici kredisine başvurdum gecikmeler olduğundan notum düşürülmüş çekemeyeceğim ifade edildi. Haberlerde çıkan geri alabileceğimiz söylenen kredi kartlarına ilişkin aidat ve diğer ücretlerle ilgili bankalardan extrelerimi talep ettim çoğundan türlü bahanelerle hala alamadım alabildiğim bankanın extreleri ile tüketici hakem heyetine başvurdum (nakit avans ücreti, taksitli avans ücreti, kart aidatı ve işlem ve bsmw ücretleri) hesaplandığında sadece tek bir kredi kartı üç yıl içinde faizler hariç yukarıdaki işlemlerden 1500 TL ye yakın ücret ve kesinti tahsil etmiş 10 yıllık olan kartların hesabını varın siz yapın bende borçlarıma kaynak olur banka borcu belasından kurtulurum düşüncesi ile hakem heyetine başvurdum bu kez de hakem heyeti kabul etmedi gerekçeleri ise birden fazla işlem varmış ve heyette kazansam bile banka dava açar ve avukatlık masrafları ile 2000 TL gibi bir borç çıkarmış vs. extre alamadıklarımı gerekçesini sunarak hakem heyetine gittim bu kezde extresiz işlem yapamazlarmış BİMER'e bile şikayet ettim sonuç sıfır sanki hepsi birlik olmuş önüme her türlü engeli koyuyorlar. Hatta bankalardan biri son ödeme tarihi gelmeden ödemeniz gecikmiştir diye hem mesaj atıp hem telefonla telesekreterle ödeme tarihi bile aldı sağlık problemleri sebebi ile ameliyat olmak zorundayım olan parada yollara gitti anlayacağınız o yüzden bankaya tarihi gelmeden ne parası istiyosunuz da diyemiyorum köşeye sıkıştım .Belkide bu yüzden kredi notum düşürüldü bilemiyorum. Özetlersek bankalardan kurtulmak istiyorum hukukçu arkadaşlar lütfen bana bir yol gösterin ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim bir avukat bürosuna git derseniz eh hali ile ödeme imkanım yok.