benim ofisimin bulunduğu bina apartman ve kendi mülküm...
ben bu daireyi 2 yıl önce aldım biraz masraflı olduğu için fiyatı uygun aldım. ve yapıp kirada olan ofisimi yaptığım daireme taşıdım... aradan 1 yıl geçti ve belediyeden apartmandan şikayet olduğunu söyleyerek ruhsat almamızı istediler. bende es kaza o arada şikayet edenin kim olduğunu bana gösterdikleri evrakların arasında gördüm... belediyeye ruhsat alayım diye gittim. kat maliklerinden muafakatname almanız gerekir dediler... bende adam zaten musade edicek olsa şikayet etmez dedim. o olmadan olmaz dediler...belediyeden bi kaç kez daha geldiler bir yıl içerisinde..bende bi tanıdık vasıtasıyla başkan yardımcısıyla görüştüm... durumun bi müddet idare edilebileceğini söyledi.fakat garanti bişe söylemedi. en son gitmemin üzerinden bi kaç ay geçti bu gün tekrar gelmişler beni arattılar ofisimden... önümüzdeki hafta gelip mühürleyeceklerini yazmışlar... bu durumda;

1. belediyenin böyle bi yetkisi varmıdır?
2. ben o mühürü kopartırsam nolur?
3. bir arkadaşım şahıs şirketi olan iş yerimin girişteki tabelasını ve zilleri kendi adımı kullanarak danışmanlık bürosu haline dönüştür ve idare mahkemesine de yürütmenin durdurulması ile ilgili dilekçe ver dedi... bu şekilde belediye sana hiç bişey yapamaz dedi.. bu ne kadar doğrudur?..
doğruysa mahkemeye vereceğim dilekçenin hazır formatı varmıdır? veya nasıl yazabilirim?
4. başka neler yapabilirim?

ilginize şimdiden teşekkür ederim...