Ürünüm Servisteki 17. İs gününde değişim hakkı kazandı tuştaki bir arızadan dolayı bende cihazın yenisini istemediğimi fatura bedelini istediğimi söyledim servis bu kararı biz vermiyoruz biz bir üst modeli verelim kabul edermisiniz dedi etmiyorum dedim bu kararı kim veriyor diye sorunca hakem heyeti dedi bu gün 175 i aradım orada çıkan bayan ürünün arızası sizden kaynaklanmıyor ise 1 yılda 4 garanti süresince 6 kez gitmesi gerekiyor fakat firma size değişim hakkı verdiyse bunun için bir belge isteyin değişim hakkı kazanmıştır diye fatura bu belge ve servise veriliş belgelerini alıp ürünü satın aldığınız firmaya gidin dedi bunu yapacağım fakat cevap çıkacağını sanmıyorum hakem heyetinde haklı bulunursam 15 günde karşı tarafın itiraz hakkı varmış ve itiraz ederse is mahkemeye gidiyormuş hakem heyetine dilekçe vermelimiyim çünkü birçok yerde değişim hakkı kazanan cihazların iadesinin değişiminin bir üst modeli talebinde mümkün olduğunu söylüyorlar yardımlarınızı yonlendirmelerinizi bekliyorum..