Kilitli Konu
1 / 2 Sayfa 12 SonSon
1 den 10´e kadar toplam 12 ileti bulundu.

Konu: 7 -8 bankaya borcum var hepsİyle İcraligim

7 -8  bankaya borcum var hepsİyle İcraligim Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
    Nerede
    ahiret
    İletiler
    23
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı 7 -8 bankaya borcum var hepsİyle İcraligim

slm : benim bir sorum olcaktı.. şimdi 2012 yılında kredi kartımı ödeyemez hale geldim ve mal beyanında da bulunmadım hic. çünkü malım mülküm ssk bagkur yok işsiz kiracıyım. evime sık sık gelen icra memurları bişey almadan gittiler. imzada atmadım tahütnemede sözde bulunmadım. öderim diye.. daha sonra ordaki eski kiralık evden cıktım ev sahibi komşularım huzursuz oluyor diye. şimdi yeni adresim nüfüsta kayıtlı. kızım görme engelli körler okuluna gidiyor. kızımıın okulundan veya nüfüs dairesinden beni bulurlarmı tekrar eve haciz icra memurları gelirmi. mal beyandada hic bulunmadım yokki bulunim. eskiden varmış mal beyanı. şimdi yok diyorlar öylemi.. ne yapmam lazım.. tşkler basınızı agrıttım..

Hukuki NET Güncel Haber

7 -8  bankaya borcum var hepsİyle İcraligim konulu yargıtay kararı ara
    7 -8  bankaya borcum var hepsİyle İcraligim konulu hukuk haber

2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?

Nerede
    İZMİR
    İletiler
    20.857
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Cevap: 7 -8 bankaya borcum var hepsİyle İcraligim

Ne yapmanız lazım sorunuzun yanıtı , bundan önceki yaklaşık 100 sorunuzda yanıtlanmıştı, kendi açtığınız bu konuyu en başından itibaren , ne demek istendiğini idrak edinceye kadar tekrar okumanızı öneririm.

Adres konusunda,
    evet ulusal adres kayıt sisteminizde bulununa adresinize , borcunuz kapanıncaya kadar veya alacaklı artık ümidi kesip alacağından vazgeçinceye kadar, alınabilecek hiç bir şey bulunmasa bile
    gelinebilir. Yapılan her takip sonucu oluşacak yeni masraflar borcunuza ilave olacaktır.

Nerede
    istanbul
    İletiler
    1
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

slm iyi geceler banka kredi borcum var 4 taksittir ödeyemedimm üstümü mal yok ama bu beni çok rahatsız ediyo ödemek için elimden geleni yapmak istiyorum taksitlerme yada yapılandırma olurmu aileme herhangşi bi sıkıntı olurmu haciz işlemmi yapılırmı ailemle ilgili bana yardımvı olursanız çok sevinirim

- - - Updated - - -

eve kagıt gelmiş ailemle konusmuyoruz bu yüzden abim söledi onlara bi sıkıntı olmaz sanırımm

Nerede
    Kocaeli
    İletiler
    8.998
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Çok büyük ihtimalle eve haciz gelecek. İkamet ettiğiniz ev olduğu için hacze uygun eşya haczedilecek.

Nerede
    ahiret
    İletiler
    23
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı 7 ayri kredİ karti borcum durumu ne olur

Mrb.sayin: Yetkİlİ arkadaslar avukatlar bİrcok sorum olcak sİze. Şİmdİ 7 kredİ karti borcum var. 220.590 tl toplamda. Üzerİmde hİc bİr mal mÜlk tasinir tasinmaz mÜlk yoktur. Ev kİra ve İŞsİzİm. 2013 yili ocak subat ayinda borclarim elİmde patladi Ödeyemez oldum. İmkanim sifir. 3 aylik kizimin ÖzÜrlÜ maasi var onunla gecİnİyorum. Aİle yardimi sosyal vakiflar yardimi İle yasiyorum. Ama huzursuzum uyayamaz oldum 2 yildir.Şİmdİ enson mal beyaninda bulunmak İstedİm avukat neyİn var dedİ hİcbİŞey bİŞey olmaz dedİ bulunmadim. İcra hacİz memurlari evİme gelİp yazip gİtİtler. BİŞey almadilar. Teklİfte bulundular Örnek a bankasina 65 bİn tl yİ 45 bİn tl Öde sana 24 ay yapilim deİdler. Yok dedİm Ödeyemem dedİm. İŞsİzİm dedİm. 7 gÜn sÜre verİp gİttİlerİ sonrada keŞİfe geldİler bİrcok bankadan sonrada gİttİler. Enson karakoldan cagirdilarİfademİ verdİm. Durumu arz ettİm polİs arkadaslara. GÖnderdİler. A bankasi 10 gÜnlÜk gÜnlÜgÜ 20 tlye hapİsİmİ İstedİ. BİŞey cikmadi. Sonra kredİ karti kayit bÜrosuna Üye oldum 2014 kasim ayinda. Kredİ notuma baktimda 489 du borclar İse toplami 220.590 tl İdİ. 3 ay sonra tekrar gÜnlÜk baktigimda 3 ay İÇİnde 161.610 tl dÜŞtÜ kredİ notum İse 439 du daha sonrada baktimda kredİ notum 0 sifir İdİ borclarim 0 sifir İdİ. Anlamadim gİttİ...tabİ bÜtÜn bankalar tek tek teklİfte bulunup İŞte su kadar Öde kampnaya var kapalim dedİler. Hesaplama ragmen benİm borc İmkanim olsaydi 220.590 tl yİ 120 130 bİn tl ye kapanacakti. Ama olmadigi İÇİn halen ne durumda onuda bİlmİyorum. Avukatlara sordumda 10 avukata bİŞey cikmaz zaman asimdan durur dedİler. Varlik Şİrketlerİne aktarir dedİler. Dogru hepsİ varlik Şİrketİne aktardilar. Şİmdİ onlarda eskİsİ gİbİ aramiyorlar. Benİm akibetİm ne olur borclarla İlgİlİ İmkanim yok. Ne olur. Hapİse gİrermİyİm cogu hapİslİk yok dİyor tahhÜt vermedİm mal beyanda bulunmadim. İcra hacİzcİlerde gelİp gİttİler. Polİslerde gelİp gİttİler. BİŞey almadan cikip gİttİler. Enson duydumda telefonuma msj geldİ tapu daİresİ trafİk tescİle ssk ya bagkura talİmat yollamiŞlar. Ssk bagkur tasit arazİ ev konutta yok kİraciyim. Maasimda yok. 7 yasinda ÖzÜrlÜ maasi olan kizimin maasi var ÜstÜmde. BaŞkada bİŞey yoktur..pekİ kredİ kayit bÜrosunu aradim borc 0 sifir dedİm onlarda bİlgİ veremedİ. Kİmİsİ ÖdenmİŞ kİmİsİde havuzda bekletİlİyor dedİler. Anlamadim gİttİ.. Benİm kafam cok kariŞti. Acaba yukardakİ dedİgİm gİbİ kredİ kayit bÜrosundakİ borclarim bİrden bİre dÜŞmesİ notumun dÜŞmesİ bankalarin borclari sifirlandi mi gercekten havuzdami bekletİlİyor. Yoksa ....egerkİ Öylese 220.590 tl den mİ faİz İŞler yoksa enson dÜŞen 101.610 tl den mİ faİzlerİ hesaplanir onuda bİlmİyorum..aİleme eŞİme bbama kardeŞlerİme İntİkal ederİm borclarim onuda bİlmİyorum.hapİse gİrermİyİm onuda bİlmİyorum.. BaŞinizi agrittim kusuruma bakmayin İŞİn İÇİnden cikamaz oldum. Bİ aydinlatirsaniz tek tek tek cok sevİnİrİm.... Allah razi olsun allah kİmseyİ benİm gİbİ borclu dÜŞrmesİn etmesİnde.. Saygilarimla...

Nerede
    ahiret
    İletiler
    23
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı 7 ayri kredİ karti borcum durumu ne olur

Mrb.sayin: Yetkİlİ arkadaslar avukatlar bİrcok sorum olcak sİze. Şİmdİ 7 kredİ karti borcum var. 220.590 tl toplamda. Üzerİmde hİc bİr mal mÜlk tasinir tasinmaz mÜlk yoktur. Ev kİra ve İŞsİzİm. 2013 yili ocak subat ayinda borclarim elİmde patladi Ödeyemez oldum. İmkanim sifir. 3 aylik kizimin ÖzÜrlÜ maasi var onunla gecİnİyorum. Aİle yardimi sosyal vakiflar yardimi İle yasiyorum. Ama huzursuzum uyayamaz oldum 2 yildir.Şİmdİ enson mal beyaninda bulunmak İstedİm avukat neyİn var dedİ hİcbİŞey bİŞey olmaz dedİ bulunmadim. İcra hacİz memurlari evİme gelİp yazip gİtİtler. BİŞey almadilar. Teklİfte bulundular Örnek a bankasina 65 bİn tl yİ 45 bİn tl Öde sana 24 ay yapilim deİdler. Yok dedİm Ödeyemem dedİm. İŞsİzİm dedİm. 7 gÜn sÜre verİp gİttİlerİ sonrada keŞİfe geldİler bİrcok bankadan sonrada gİttİler. Enson karakoldan cagirdilarİfademİ verdİm. Durumu arz ettİm polİs arkadaslara. GÖnderdİler. A bankasi 10 gÜnlÜk gÜnlÜgÜ 20 tlye hapİsİmİ İstedİ. BİŞey cikmadi. Sonra kredİ karti kayit bÜrosuna Üye oldum 2014 kasim ayinda. Kredİ notuma baktimda 489 du borclar İse toplami 220.590 tl İdİ. 3 ay sonra tekrar gÜnlÜk baktigimda 3 ay İÇİnde 161.610 tl dÜŞtÜ kredİ notum İse 439 du daha sonrada baktimda kredİ notum 0 sifir İdİ borclarim 0 sifir İdİ. Anlamadim gİttİ...tabİ bÜtÜn bankalar tek tek teklİfte bulunup İŞte su kadar Öde kampnaya var kapalim dedİler. Hesaplama ragmen benİm borc İmkanim olsaydi 220.590 tl yİ 120 130 bİn tl ye kapanacakti. Ama olmadigi İÇİn halen ne durumda onuda bİlmİyorum. Avukatlara sordumda 10 avukata bİŞey cikmaz zaman asimdan durur dedİler. Varlik Şİrketlerİne aktarir dedİler. Dogru hepsİ varlik Şİrketİne aktardilar. Şİmdİ onlarda eskİsİ gİbİ aramiyorlar. Benİm akibetİm ne olur borclarla İlgİlİ İmkanim yok. Ne olur. Hapİse gİrermİyİm cogu hapİslİk yok dİyor tahhÜt vermedİm mal beyanda bulunmadim. İcra hacİzcİlerde gelİp gİttİler. Polİslerde gelİp gİttİler. BİŞey almadan cikip gİttİler. Enson duydumda telefonuma msj geldİ tapu daİresİ trafİk tescİle ssk ya bagkura talİmat yollamiŞlar. Ssk bagkur tasit arazİ ev konutta yok kİraciyim. Maasimda yok. 7 yasinda ÖzÜrlÜ maasi olan kizimin maasi var ÜstÜmde. BaŞkada bİŞey yoktur..pekİ kredİ kayit bÜrosunu aradim borc 0 sifir dedİm onlarda bİlgİ veremedİ. Kİmİsİ ÖdenmİŞ kİmİsİde havuzda bekletİlİyor dedİler. Anlamadim gİttİ.. Benİm kafam cok kariŞti. Acaba yukardakİ dedİgİm gİbİ kredİ kayit bÜrosundakİ borclarim bİrden bİre dÜŞmesİ notumun dÜŞmesİ bankalarin borclari sifirlandi mi gercekten havuzdami bekletİlİyor. Yoksa ....egerkİ Öylese 220.590 tl den mİ faİz İŞler yoksa enson dÜŞen 101.610 tl den mİ faİzlerİ hesaplanir onuda bİlmİyorum..aİleme eŞİme bbama kardeŞlerİme İntİkal ederİm borclarim onuda bİlmİyorum.hapİse gİrermİyİm onuda bİlmİyorum.. BaŞinizi agrittim kusuruma bakmayin İŞİn İÇİnden cikamaz oldum. Bİ aydinlatirsaniz tek tek tek cok sevİnİrİm.... Allah razi olsun allah kİmseyİ benİm gİbİ borclu dÜŞrmesİn etmesİnde.. Saygilarimla...

Nerede
    ahiret
    İletiler
    23
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Tanımlı 7 ayri kredİ karti borcum durumu ne olur

Yetkİlİ arkadaslar avukatlar bİrcok sorum olcak sİze. Şİmdİ 7 kredİ karti borcum var. 220.590 tl toplamda. Üzerİmde hİc bİr mal mÜlk tasinir tasinmaz mÜlk yoktur. Ev kİra ve İŞsİzİm. 2013 yili ocak subat ayinda borclarim elİmde patladi Ödeyemez oldum. İmkanim sifir. 3 aylik kizimin ÖzÜrlÜ maasi var onunla gecİnİyorum. Aİle yardimi sosyal vakiflar yardimi İle yasiyorum. Ama huzursuzum uyayamaz oldum 2 yildir.Şİmdİ enson mal beyaninda bulunmak İstedİm avukat neyİn var dedİ hİcbİŞey bİŞey olmaz dedİ bulunmadim. İcra hacİz memurlari evİme gelİp yazip gİtİtler. BİŞey almadilar. Teklİfte bulundular Örnek a bankasina 65 bİn tl yİ 45 bİn tl Öde sana 24 ay yapilim deİdler. Yok dedİm Ödeyemem dedİm. İŞsİzİm dedİm. 7 gÜn sÜre verİp gİttİlerİ sonrada keŞİfe geldİler bİrcok bankadan sonrada gİttİler. Enson karakoldan cagirdilarİfademİ verdİm. Durumu arz ettİm polİs arkadaslara. GÖnderdİler. A bankasi 10 gÜnlÜk gÜnlÜgÜ 20 tlye hapİsİmİ İstedİ. BİŞey cikmadi. Sonra kredİ karti kayit bÜrosuna Üye oldum 2014 kasim ayinda. Kredİ notuma baktimda 489 du borclar İse toplami 220.590 tl İdİ. 3 ay sonra tekrar gÜnlÜk baktigimda 3 ay İÇİnde 161.610 tl dÜŞtÜ kredİ notum İse 439 du daha sonrada baktimda kredİ notum 0 sifir İdİ borclarim 0 sifir İdİ. Anlamadim gİttİ...tabİ bÜtÜn bankalar tek tek teklİfte bulunup İŞte su kadar Öde kampnaya var kapalim dedİler. Hesaplama ragmen benİm borc İmkanim olsaydi 220.590 tl yİ 120 130 bİn tl ye kapanacakti. Ama olmadigi İÇİn halen ne durumda onuda bİlmİyorum. Avukatlara sordumda 10 avukata bİŞey cikmaz zaman asimdan durur dedİler. Varlik Şİrketlerİne aktarir dedİler. Dogru hepsİ varlik Şİrketİne aktardilar. Şİmdİ onlarda eskİsİ gİbİ aramiyorlar. Benİm akibetİm ne olur borclarla İlgİlİ İmkanim yok. Ne olur. Hapİse gİrermİyİm cogu hapİslİk yok dİyor tahhÜt vermedİm mal beyanda bulunmadim. İcra hacİzcİlerde gelİp gİttİler. Polİslerde gelİp gİttİler. BİŞey almadan cikip gİttİler. Enson duydumda telefonuma msj geldİ tapu daİresİ trafİk tescİle ssk ya bagkura talİmat yollamiŞlar. Ssk bagkur tasit arazİ ev konutta yok kİraciyim. Maasimda yok. 7 yasinda ÖzÜrlÜ maasi olan kizimin maasi var ÜstÜmde. BaŞkada bİŞey yoktur..pekİ kredİ kayit bÜrosunu aradim borc 0 sifir dedİm onlarda bİlgİ veremedİ. Kİmİsİ ÖdenmİŞ kİmİsİde havuzda bekletİlİyor dedİler. Anlamadim gİttİ.. Benİm kafam cok kariŞti. Acaba yukardakİ dedİgİm gİbİ kredİ kayit bÜrosundakİ borclarim bİrden bİre dÜŞmesİ notumun dÜŞmesİ bankalarin borclari sifirlandi mi gercekten havuzdami bekletİlİyor. Yoksa ....egerkİ Öylese 220.590 tl den mİ faİz İŞler yoksa enson dÜŞen 101.610 tl den mİ faİzlerİ hesaplanir onuda bİlmİyorum..aİleme eŞİme bbama kardeŞlerİme İntİkal ederİm borclarim onuda bİlmİyorum.hapİse gİrermİyİm onuda bİlmİyorum.. BaŞinizi agrittim kusuruma bakmayin İŞİn İÇİnden cikamaz oldum. Bİ aydinlatirsaniz tek tek tek cok sevİnİrİm.... Allah razi olsun allah kİmseyİ benİm gİbİ borclu dÜŞrmesİn etmesİnde.. Saygilarimla...

Nerede
    ahiret
    İletiler
    23
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

anlatması sizin bilginizi yoruyorsa anlatmayın.arkadasım. artı 100 soruda sormadım 4 kez yazdım. ben mağdur olmuşum sizin umrunuzdamı.. yazmak konuşmak bilgilendirmek zorunuza mı gidiyorsa..yazmasınız biter.. çattık ya. şu insanların tavrına bak. allah naslı biliyosa öyle yapsınlar sizleri...bilginiz sizde kalsın...
    Konu mahsun27 tarafından (10-04-2015 Saat 15:08:30 ) de değiştirilmiştir. Sebep: ek

Nerede
    İZMİR
    İletiler
    20.857
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı mahsun27 rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    anlatması sizin bilginizi yoruyorsa anlatmayın.arkadasım. artı 100 soruda sormadım 4 kez yazdım. ben mağdur olmuşum sizin umrunuzdamı.. yazmak konuşmak bilgilendirmek zorunuza mı gidiyorsa..yazmasınız biter.. çattık ya. şu insanların tavrına bak. allah naslı biliyosa öyle yapsınlar sizleri...bilginiz sizde kalsın...
    4 değil, bu başlık altında sorduklarınız dışında, şu konuyu da >> https://www.hukuki.net/showthread.php...-var-bankalara
    incelerseniz, toplamda yaklaşık 20 kez aynı soruyu sorduğunuzu, oraya buraya yapıştırdığınız aynı sorunun aynı başlık altına toplandığını farkedersiniz siz de.

Yazmıyorsunuz zaten, bir önceki konudan kopyalayıp, yeni konu açarak yapıştırıyorsunuz.

2011 yılından beri sorduğunuz aynı soruya verilen yanıtları incelemek yerine, aynı soruyu yapıştırıp geçiyorsunuz.
    Tamam sorununuz var, haklısınız bi5r çözüm bulmaya çalışıyorsunuz, ama siz kendinize çözüm ararken, sitenin heryerine aynı soruyu yapıştırıp duruyor, forum kirliliğine neden oluyorsunuz.

Yapmayın bunu, kopyala yapıştırla aynı konuyu tekrar tekrar sormaktan vazgeçin,
    yada biz sizden vazgeçelim, üyeliğinizi askıya alalım.

Nerede
    ahiret
    İletiler
    23
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

arkadaşım bi kere ben 2014 üye oldum siz 2011 yılından belli diyorsunuz dikkatinizi çekerim.artı kopyalamaya gelince ne varki borçlar hukuku kredi kartlar hukuku icra iflas hukuku aynı konu ise ayrı konu. ama hic biride sormak istediğim soruya mantıklı bir cevap alamadım .neyse suc benim ki. sizleri bilgili şahıs yerine koydum. bide siteden atarız kelimesini kullanın at hadi at. bende cok meraklıydım siteye. üyelimi iptal ediniz. münkünse. böyle bisitede vakit kaybedemem.......insan sarrafı olamamışsınız hic biriniz. ben ne dertteyim siz ne derttesiniz.. arkadas. silin üyelimigimi başka sitemi yok.. kıyamet kadar..oldum gitti.. yazıklar olsun hepinize....................hakkım varsa haram olsun........
    Konu mahsun27 tarafından (10-04-2015 Saat 20:23:52 ) de değiştirilmiştir.

Kilitli Konu
1 / 2 Sayfa 12 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar:

memurum icraligim ne olur

4 bankaya borcum var

memurum icraligim

bulunim

bircok bankaya borcum

https:www.hukuki.netshowthread.php116351-7-8-bankaya-borcum-var-hepsiyle-icraligim

bircok bankaya 100 bin tl borcum var

memurum icraligim neolur

icraligim neyapmamsoyadim degisti bankaya borcum var bulurlarminerede icraligimicraligimbankaya borcum var site:www.hukuki.net100 bin borcum var ne yapabilirimbebegim var icraligim
Forum