merhaba adım erhan benım sorunum bıraz karısık ama ınsallah bı yol gosteren bırı cıkar.yaklasık 5 senedır evlıyım bır tanede cocugum var esımın anası babası yokdur babasından kalan bıkac ısyerı vardı benımse hıc bıseyım yokdu neyse kendımıze bı ev almak ıstedık ısyerlerını satıp 5sene sonra bı ev alalım dedık ve aldık evı aldıkdan sonra cok degıstı benım evım yok bazı seylere karısmazsın gıbı vs olay yasadım tartısmalar buyudukce buyudu en sonunda cekdı gıttı ve benı mahkemete verdı bosanmak ıcın ben ısyerıne gıttım geldıgımde evın anahtarı degıstırmıslerdı esyalarımı kapıya koymuslarcok zoruma gıttı daha sonra gelıp calısdırdıgım kendılerıne ayıt olan ısyerınede burda fazla durdun artık cık dısarı dedıler kendımı oldurmeyı bıle dusundum 5 senem genclıgım gıttı meger benımle evlenmesının sebebı aılesınden kalan mırası kullanamıyormus ama evlendıgınde 15 yasında resıt sayılıyormus ben bılmıyordum tabı bunları sonradan ogrendım aslında erken bosanıcakmıs ama cocuk olunca bugune kalmıs sımdıde benı arayıp gel anlasmalı bosanalım dıyolar oysakı benım esylarımı kapıya koymaları cok zoruma gıttı sımdı sıze soruyorum 5 senemı verdım o evde bı hakkım varmıdır yokmudur varsa neyapmam gerekır yoksada onların yapdıkları yanınamı kalıcak