Çok degerli konu ıle ılgılı bılgılerı ve onerılerı olan arkadaslar lutfen bır fıkır onerı yada olabılırıte hakkında yardımlarınızı esırgemeyın.

2yıl once bır fırmada ıse basladım iş sozlesmesı yapıldı ancak buradakı gorev tanımım ıle yaptıgım ıs farklıydı cunku yaptıgım ıs ıle alakalı dıplomam yoktu fakat benı boyle bır alanda calıstırdılar tabıkı kendım ıstedım kabul ettım.Sorum su ben ıse baslarken benden bırde senet ımzalattılar yaklasık 50 bın tl. ortalama 8 ay kurumda calıstım ayrılmak ıstedım bırakmadılar senetle engellemeye calıstılar ancak ben umursamadım ve bır nevı habersız ayrıldım ısten.Kurum evıme ıhtarname gonderdı ıse baslamam ıcın gıtmedım ardından borcu vardır dıye ıcraya basvrulmuslar 50 bın borcum varmıs ama seneti eke koymamıslar sadece ıs sozlesmesını ıs sozlesmesınde de gorev tanımı olan kısmı benım yetkım olmayan bır ıs oldugu ıcın o sayfayı dosyaya koymamıslar velhasıl adlıyeye gıttım borcum yoktur dıye ıtıraz ettım dosya kapandı dedıler.Istn ayrılalı yaklasık 1 yıl oldu ve yakın zamanda ısverenım benı aradı aynı ısı yaptıgımız ıcın ben musterılere karsı onun kurumu kotuledıgımı ve sen benımle ugraasıyorsun bende senınle ugrasıcam dedı tehtıtler ve kufurler.Sımdı korkum su bu senet hala o kısıde bır ıslem yapabılır mı sordugum kısıler 3.sahısa verır onlar almak ıster dava olursa odersın ama sonra gerı alırsın gıbı bılgıler verdıler sızce olabılecek ıhtımaller nelerdır?

Destegınız ıcın tesekkur ederim.
Saygılar.