+ Konuyu Yanıtla
1 den 5´e kadar toplam 5 ileti bulundu.
  1. #1
    Kayıt Tarihi
    Oct 2014
    Nerede
    sakarya
    İletiler
    3
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Kiraya zam isteği sonarsı oğlum evleniyor evimden çık

    6. yılını doldurmakta olan kiracıyım kiracılığımın 4. yılını doldurmaya yakın ev sahibim kiraya sözleşmemizin deki zam oranının da üzerinde olan %20 oranda zam vermezseniz çıkın dedi
    ardından uzlaşma yolunu bulduk kiracılığıma devam ettim ev sahibim 4. yılın sonrasındaki her 2 3 ay aralıklarla telefon ile yada kapıma gelerek farklı farklı sebepler göstererek ör: ilk kızı evleniyor hediye ettim sonrasıda oğlu taşınacaktı hatta evi sattım demişti kiraya yüksek oranda zam yada evden çık şeklinde sürekli beni rahatsız ediyor.

    evde olmadığım bir vakit de kapıma biri gelmiş ben postanede çalışıyorum sizin sitenize yeni taşındım adresi görünce iyi niyete istinaden evrak elinize erken ulaşsın diye elden kendim ulaştırmak istedim şu evrağa imza atın postanızı alın gibi bir söz sarfetmiş ailem de nazik bir dille geri çevirmiş kısa bir araştırma sonucu ev sahibimle iyi görüşen ama sitemiz de oturmayan ve gerçekten de postanede çalışan bir şahıs olduğunu öğrendim.

    kiracı olduğum daire istediğim muhitte ve ev sahibim ile ilk anlaşmamızda evin kötü halde olduğunu eğer anlaşırsak uzun süre kiracı olacağımı ona göre evin bakımlarını üsleneceğimi söylemiştim ev sahibim de kira düzenli olduktan sonra bende sorun çıkarmam gibi bir söz sarfettik den sonra evine taşındım

    kira kontratında evin durumu boyasız badanasız inşaat halinde apartman dairesi ibaresi de var eve ilk taşındığımda yüklü miktarda masraf yaptım sitenin ortak kararı sonrası dış çepe yalıtımı yapıldı ve bunun haricinde su idaresinin dahi değiştirdiği su sayacının masrafını bile kiradan kestirmedi.

    kirayı ev sahibime elden veriliyordum verdiğim kiralar ile alakadar ev sahibimden evrak istedikten sonra bu şekilde bir evrağa imza atmam cevabı sonrasında 14 aydır kirayı evsahibimin emekli maaşına yatırmaya başladım.

    kira sözleşmelerini 2 yılda bir yapmaya kararlaştırmıştık ilk 4 yılla alakadar söleşmem var son 2 yılın sözleşme düzelemedik.

    doğal gaz ev sahibimin üzerine bu ay sonu kestireceğim tehtidi ile karşılaştım gerçekten kestirebilirmi ?
    ev sahibimden artık herşeyi beklediğimden soruyorum son 14 ay haricinde geriye dönük kira ödemedi gibi bişey idda edebilirmi?
    noter tastikli evrak ne olabilir?



    Hukuki NET Güncel Haber

    Kiraya zam isteği sonarsı oğlum evleniyor evimden çık konulu yargıtay kararı ara
    Kiraya zam isteği sonarsı oğlum evleniyor evimden çık konulu hukuk haber

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #2
    Kayıt Tarihi
    Jun 2009
    Nerede
    Kocaeli
    İletiler
    8.998
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: kiraya zam isteği sonarsı oğlum evleniyor evimden çık

    Kirayı ödemdiğini ispatlamak kiracının sorunudur. Ödemedi derse sizin ödediğinizi ispatlamanız gerekir. Ancak son 14 aydır düzenli olarak her ay bankaya 1 aylık kira yatması ondan öncekilerde sorun olmadığı, ödendiği şeklinde yorumlanır mı bilemiyorum.
    Elinizde kontrat olduğuna göre doğalgaz aboneliğini kapatırsa kendi üzerinize açamıyor musunuz?

  4. #3
    Kayıt Tarihi
    Oct 2014
    Nerede
    sakarya
    İletiler
    3
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: kiraya zam isteği sonarsı oğlum evleniyor evimden çık

    ör : aile ferdlerinin ikametgahları seçmen kağıdı yada su faturası vs.. bi evrak yeterli gelirmi yada eski düzenlenmiş sözleşmeler olurmu aboneliği açabilmek için olası ev sahibi aboneliği kapatırsa
    şu an kesilen giden bişi yok ama komşum da faturayı ödemeni bekliyordur sonra aboneliği kapattırır dedi
    işin aslı daha önce buna benzer bi durumla karşılaşmadım herhangi avukatlık durumumuz vs.. olmadı baya bi acemiyim bu konularda acaba bi avukata mı danışsam.?
    Konu ardic tarafından (17-10-2014 Saat 08:38:28 ) de değiştirilmiştir.

  5. #4
    Kayıt Tarihi
    Jun 2009
    Nerede
    Kocaeli
    İletiler
    8.998
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: kiraya zam isteği sonarsı oğlum evleniyor evimden çık

    Neden seçmen kağıdı?
    Kontratınız yok mu?

  6. #5
    Kayıt Tarihi
    Oct 2014
    Nerede
    sakarya
    İletiler
    3
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: kiraya zam isteği sonarsı oğlum evleniyor evimden çık

    _yeni kontrat düzenlenmedi 2 sene aralıkla yeniliyorduk eskileri var işe yaramı?
    _yeni kontrat düzenlenmediği zaman eski kontrat süresi kadar yada 1 sene kadar yeni kontrat yapılmış gibi
    varsayılıyor doğrumu dur? eski kontrat da geçen kira artışı vs.. eklenerek misal
    ev sahibinin noter tastikli evrağı posta yolu ile değilde elden gönderme çabası artık o evrak neyse kontratın otomatikman uzaması gibi olayla alakadar olabilir mi bu gün dahil 14. gün yeni kira zammı na denk geliyor.

+ Konuyu Yanıtla

Bu sayfada bulunan kavramlar:

kira çık

oğlum evleniyor kiracı

oglum geliyor evden cik

evimin kirasini oğlumun hesabina

icra borcunu avukatami yapmaliyim site:www.hukuki.net

Forum

Benzer Konular :

  1. ev sahibi: Kızım evleniyor 1ay içinde çık
    merhabalar iyi forumlar, 2004 senesinden beri, kiracısı olduğumuz evin sahibi, eşimi telefon ile arayıp, eylül 2019 da kızım evleniyor. en geç...
    Yazan: Eminemm Forum: Kira Hukuku
    Yanıt: 3
    Son İleti: 26-08-2019, 15:35:48
  2. Kiraya Yİ-ÜFE oranında zam isteği ve süreci hakkında
    Merhabalar. Aralıkta biten kira sözleşmem için ev sahibime %10luk artırım önerimi iletip, aksi takdirde evinden çıkabileceğini söyledim, anlaştık ve...
    Yazan: SezerBey Forum: Kira Hukuku
    Yanıt: 2
    Son İleti: 07-12-2018, 20:35:54
  3. Annem evleniyor mal varliği hk.
    Annemin üzerinde dedemden kalma gayrimenkuller var.Annem ile babam ayrı .Annem başka birisi ile evlenmeyi düşünüyor.Karşı tarafın üzerinde mal...
    Yazan: Mertsenol1 Forum: Miras Hukuku
    Yanıt: 3
    Son İleti: 21-12-2017, 15:16:34
  4. Evimden kira isteniyor
    merhaba babam altı sene önce vefat etti beş kardeşiz beş dükkan dört daire birde yazlık var dairenin birinde ben ...
    Yazan: ferit yılmaz Forum: Miras Hukuku
    Yanıt: 0
    Son İleti: 24-07-2005, 19:27:57

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.