Öncelikle Merhaba;
22.09.2014 Tarihinde kurumsal bir mağazadan cep telefonu aldım, Cep telefonum 1 gün sonra arızalandı bu durumu derhal satın aldığım yere bildirdim, ve telefonun servis raporuna göre ancak değişim ve iade işlemi yapabileceklerini ilettiler bende kabul ettim, DOA kapsamında değişim için telefonum servise yönlendirildi tabi bu sırada yuvasından çıkmayan sim kartım çalışan tarafından falçata ve küçük tornavida ile zorla çıkartıldı ve servise gönderildi, yaklaşık 10 gün sonra servisten yazılım güncellenerek yeniden mağazaya gönderilen telefonumun sim kart yuvası yine aynı şekilde kartı taktıktan sonra geri vermiyor mekanik bir problem olduğunu anlıyorduk ve ben servis raporunun üzerine Tüm yasal haklarım saklı kalmak üzere telefonumu teslim almıyorum Serh'i düşerek mağazadan ayrıldım ve şikayet ettim, bir gün sonra beni müşteri hizmetleri aradı ve yeniden telefonu kontrol ettirelim teklifinde bulundu ben tamir işlemi istemiyorum sadece değişim istiyorum dedim, Telefon yine servise gitti, Bilgi almak için servisi aradığımda Bu telefonların sadece nano diye tabir edilen sim kartlar ile çalıştığını kesilerek yada dönüştürülerek elde edilen sim kartların arızalara sebebiyet vereceği bilgisini aldım, Cihazımı ilk alırken sadece orijinal nano kartla çalışır bilgisi verilmedi , bu bilginin verilmediği gibi sim kartımı kendileri kesti ve kendileri taktı kartı telefona ve çıkartmak için falçata , iğne ve tornavida kullandılar sim kart yuvası çevresinde geçmesi mümkün olmayan çiziklere sebebiyet verdiler, Nano kart kullanılması gerek bilgisini aldıktan sonra hattaını kullandığım gsm müşteri hizmetlerini arayıp nano kart talep ettim fakat nano kart uygulamaları olmadığını ve temin edemeyeceğim bilgisi verildi, Bugün 13.10.2014 ve hala telefonumu kullanabilmiş değilim. Bu durum bana koşulsuz iade hakkı verirmi yasal hakkımı nasıl aramam gerektiği konusunda bilgi vermenizi rica ediyorum.Yazı biraz uzun oldu affınıza sığınıyorum.
Saygılarımla