Merhaba,
2 ay önce evimin kapısına bir polis geldi ve karakola gelerek ifade vermem gerektiği hususunu bildirdi.Karakola gidip konunun ne ie ilgili olduğu sorduğumda,cinsel taciz ve kişilerin huzur ve sükununu bozma suçundan hakkımda şikayet olduğunu söyledi.İşin detayı şöyle; Ordu'da bir üniversite öğrencisi kızı benim adıma kayıtlı bir telefondan arayarak birçok kez ağıza alınmayacak kelimelerle taciz etmişler.Bunun üzerinede kız arkadaş numarayı vererek şikayet etmiş.Numara adıma kayıtlı olduğu içinde polisler bana ulaşmış.ANCAK İşin aslı şu ki,adıma kayıtlı olan numara halihazırda olayın cereyan ettiği belirtilen tarihten 1 yıl öncesi tamamen kullanıma kapatılmıştı.Kapatıldığına ilişkin belgeler ve Çağrı merkezi görüşmeleri mevcut.Operatör ile görüştüğümde kullanıma kapatılan numaraların 2 yıl süreyle tekrar satılmadığını belirtti.Bu kapsamda söz konusu suçmaları kabul etmediğimi şikayetcinin numarayı yanlış vermiş olabileceğini belirterek ifademi verdim.Ancak bugün elime geçen başka bir tebligatta ,şikayetcinin şikayetinden vazgeçtiğini bu kapsamda kovuçturmaya yer kalmadığını belirten bir yazı geçti elime.Şüpheli olarak hala ben gözüküyorum.Gelen tebligattan benim anladığım mahkeme;tamam kardeşim sen bu suçu işledin ama şikayet geri alındığı için ben bu konuda senin hakkında kovuşturma yapmıyorum" diyor gibi geldi..Yanlış mı yorumluyorum bilmiyorum.Ama hiçbir alakam olmayan bir hususta tacizci sıfatı yapıştırılmış gibi geldi.Bunu nasıl düzeltebilirim.Benimde dava mı açmam lazım.
Yardım edenler için şimdiden teşekkür ederim.