Merhaba ,

Eşimle 3 yıldır evliyiz eski eşinden 17 yaşında bir kızı var aylık 500 Tl nafaka ödüyorduk eşim işsiz kalınca nafaka ödemesini bir süre yapamadık tekrar işe girdi maddi sıkıntılar sebebi ile karşı tarafıda mağdur etmemek için konuşup 300 Tl göndermeye başladık eşim 1400 tl maaş almakta eski eşi sürekli msj atıp dava açacağını söylüyor ( bunun yanı sıra ben kesinlikle muhatap olmadığım halde hakkımda tahrik edici yazılar yazdı eşimde bende yorum yapmadık) eşim işsiz kaldığı dönemde bizim 5.5 aylık 690 gr bir çocuğumuz oldu hastane masraflarını aile desteği ile karşılayabildik ziynet eşyalarımı sattım çocuğumun masrafları için o sırada nafaka ödemesi için sürekli arıyorlardı eşimle konuşup 1 ödemesini ziynet eşyamdan karşıladık şuan eşime 8240 tl borçlusun ayda 600 tl öde deniyor 1400 tl maaş alırken haftada 300 tl matematik dersine aylık 400 tl yol harçlığı dershane masrafı arkadaşlarıyla gezmesi falan 2020 tl lik masraf yapılıyormuş eşime bu şekilde msj atmış vede kendi özel ihtiyaçları olduğunu ve tıkandığını bildirmiş ki benim çocuğumun giderleri eşimin ve benim anne babalarımız tarafından karşılanıyo kredi ödememiz olduğu için tabiki kredi ödemesi nafakayı bağlayan bir durum deil sadece bu olanlardan sonra eşim hapis mi yatacak çalışmadığı dönemde nafaka ödemesi yapamadığı için geçen gün elimize boşanma davasının sonucu geçti 250 tl ödenmesi ile ilgili daha sonra aldığı paraya almadım diyerek bi dava açmış eşimin maaşına haciz konmuş eşim itiraz edince kızı elden aldığını kabul etmiş ve dava 300 tl ödenecek diye sonuçlanmış herhangi bir arttırım falan yazmamakta o günden sonra makbuzlara baktık 700 tl 350 tl 400 tl gibi ödemeler var hatta nafaka hediye diye ödediği makbuzlar bile dava açılırsa biz ne yapmalıyız gerçekten ödicek durumumuz yok aydınlatırsanız sevinirim