Eşimle 4 senedir birlikteyiz. Hiç bir sorun olmaz mı bir ailede bizde olmuyordu. Yalnız bundan 2 ay önce çocuğum dünyaya geldi ve ne olduysa o günde başladı.. 2 ailenin büyükleri kendi aralarında çocuktan dolayı bir münakaşa geçti ve bende olaya sadece sessiz olmalarını uzatmamalarını istedim. Fakat eşim bana ailesinden bu durum için özür dilememi istedi bende bırak onlar ne yapıyorlarsa yapsınlar ben kimseye bir şey yapmadım özür gerektirecek durum yoktur dedim. biz 2 ay boyunca bunun tartışmasını yaptık. Eşim 3 defa ailesine gitti kafasına göre kaldı. Günlük olarak çocukla gitti kısıtlamadım.. Geçen gün ailemin benim evime ziyareti esnasında eşim bundan rahatsız oldu ve annesinin evine gitmek istediğini belirtti. Gitti. 2 gün gelmedi. Kendisi ile telefonla iletişime geçtim ve eve gelmesini istedim ( normaldir ) kendisi beni ailesinin evine davet etti. Eve gitmemle tüm olaylar başlıyor.
Eve gittim ve eşimde 15 dk konuştuktan sonra aramızda ses yükselttik ve eşimin ailesinden 5 kişi kendi evlerinde üzerime saldırdılar ve beni bir odaya kitleyerek hakaretler ettiler. Yaklaşık 20 dakika mahsur kaldım ve polisi 3 defa aradım mahsur kaldığımı gelmelerini istedim. Ayrıca kendi ailemi de çağırdım. Ailem onların evlerine geldiklerinde ailemi darp ettiler polisin yanında hemde. Daha sonra polis beni olduğum yerden zar zor çıkarttı. Şikayetçi olduğumuzu belirttik ailem darp raporu aldı. Yalnız bizim bu şekilde terbiyesizliğimiz vurmamız veya hakaret etmişliğimiz yoktur. Karakola gittik ve ifadeler verildi.Eve geldiğimde eşimin akrabaları evimize gelmiş ve eşimde bulunan anahtar ile tüm evi dağıtmış ve ziynet eşyalarımız bana ait olan belgeler cüzdanlarım ve nakit paralarım taraflarınca çalışmıştır. Olay yeri inceleme geldi ve durumu rapor ettik. Şikayetçi oldum fakat polisler eşinse eğer bu evi bu hale getiren bir sonuç çıkmaz dediler.
1 - Çocuğum - bana ait tüm para kimlik her şeyim onlarda
2 - Boşanmak için herhangi bir konu konuşulmadı ama ben artık bu kadını istemiyorum fakat yuvamın da dağılmasını istemiyorum Fakat ailesi bu evliliğe her zaman karşı koyacak ve kızlarının akıllarına girecektir.
3 - Bu durumlar neyi gösteriyor ?
4 - Evladımı bugün olmasa yarın olmasa 1 sene olmasa da ne zaman velayetini alabilirim ?
5 - Ben tüm bunları kaldıramıyorum delilik yapmakta istemiyorum nasıl kendimi tutuyorum bilmiyorum Allah c.c İyi sabır vermiş..Bir hakkım olacak mıdır ?
6 - Bu aile gerçekten çok terbiyesiz ve onlarda benden şikayetçi olmuş ama ne dediler bilmiyorum ama anlattıklarımın dışında bir konu yok..
7 - Eşim ailesini tercih etti. Beni mahfetti. sizlerden tavsiyelerde beklerim. Almış olduğu tüm değerli eşyalar onların mı ?
Herkese selam olsun. Allah bu durumlarda kullarına yardım etsin. İyi günler
Eğer bir gasptan bahsediyorsanız ve kanıtlayabilecek durumdaysanız savcılığa başvurun.
baba&evlat rumuzlu üyeden alıntı
2 - Boşanmak için herhangi bir konu konuşulmadı ama ben artık bu kadını istemiyorum fakat yuvamın da dağılmasını istemiyorum
Karınız olmadan yuvanız nasıl var olacak, anlaşılmadı.
Bunun kararını siz vereceksiniz. Dışarıdan bakanlar sadece senaryo yazabilir.
4 - Evladımı bugün olmasa yarın olmasa 1 sene olmasa da ne zaman velayetini alabilirim ?
Mahkeme velayeti size verdiği zaman.
5 - Ben tüm bunları kaldıramıyorum delilik yapmakta istemiyorum nasıl kendimi tutuyorum bilmiyorum Allah c.c İyi sabır vermiş..Bir hakkım olacak mıdır ?
Şu anda haklarınızın ardından koşuyorsunuz anladığım kadarıyla.
6 - Bu aile gerçekten çok terbiyesiz ve onlarda benden şikayetçi olmuş ama ne dediler bilmiyorum ama anlattıklarımın dışında bir konu yok..
...
7 - Eşim ailesini tercih etti. Beni mahfetti. sizlerden tavsiyelerde beklerim. Almış olduğu tüm değerli eşyalar onların mı ?
Fazla uzatmayın, fazla düşünmeyin, boşanmak üzere bir avukat edinin, onu dinleyin. Hangi eşyanın kime ait olduğunu o söyleyecektir.
Eşimle 4 senedir birlikteyiz. Hiç bir sorun olmaz mı bir ailede bizde olmuyordu. Yalnız bundan 2 ay önce çocuğum dünyaya geldi ve ne olduysa o günde başladı.. 2 ailenin büyükleri kendi aralarında çocuktan dolayı bir münakaşa geçti ve bende olaya sadece sessiz olmalarını uzatmamalarını istedim. Fakat eşim bana ailesinden bu durum için özür dilememi istedi bende bırak onlar ne yapıyorlarsa yapsınlar ben kimseye bir şey yapmadım özür gerektirecek durum yoktur dedim. biz 2 ay boyunca bunun tartışmasını yaptık. Eşim 3 defa ailesine gitti kafasına göre kaldı. Günlük olarak çocukla gitti kısıtlamadım.. Geçen gün ailemin benim evime ziyareti esnasında eşim bundan rahatsız oldu ve annesinin evine gitmek istediğini belirtti. Gitti. 2 gün gelmedi. Kendisi ile telefonla iletişime geçtim ve eve gelmesini istedim ( normaldir ) kendisi beni ailesinin evine davet etti. Eve gitmemle tüm olaylar başlıyor.
Eve gittim ve eşimde 15 dk konuştuktan sonra aramızda ses yükselttik ve eşimin ailesinden 5 kişi kendi evlerinde üzerime saldırdılar ve beni bir odaya kitleyerek hakaretler ettiler. Yaklaşık 20 dakika mahsur kaldım ve polisi 3 defa aradım mahsur kaldığımı gelmelerini istedim. Ayrıca kendi ailemi de çağırdım. Ailem onların evlerine geldiklerinde ailemi darp ettiler polisin yanında hemde. Daha sonra polis beni olduğum yerden zar zor çıkarttı. Şikayetçi olduğumuzu belirttik ailem darp raporu aldı. Yalnız bizim bu şekilde terbiyesizliğimiz vurmamız veya hakaret etmişliğimiz yoktur. Karakola gittik ve ifadeler verildi.Eve geldiğimde eşimin akrabaları evimize gelmiş ve eşimde bulunan anahtar ile tüm evi dağıtmış ve ziynet eşyalarımız bana ait olan belgeler cüzdanlarım ve nakit paralarım taraflarınca çalışmıştır. Olay yeri inceleme geldi ve durumu rapor ettik. Şikayetçi oldum fakat polisler eşinse eğer bu evi bu hale getiren bir sonuç çıkmaz dediler.
2 - Boşanmak için herhangi bir konu konuşulmadı ama ben artık bu kadını istemiyorum fakat yuvamın da dağılmasını istemiyorum Fakat ailesi bu evliliğe her zaman karşı koyacak ve kızlarının akıllarına girecektir.
Herkese selam olsun. Allah bu durumlarda kullarına yardım etsin. İyi günler
1)Bunu yapan evin bir bireyi olan eşiniz olduğu için olay yağma veya hırsızlık olarak değerlendirilmeyecektir(polisin dediği gibi)
2)Olabilir
3)Sizi sıkıntılı süreçlerin beklediğini
4)5 yaşından önce imkansız ondan sonrada oldukça zor
5)Bolca ya sabır çekin
6)Valla kim bilir neler dediler(tehdit, darp hakaret vs.) yakında kokusu çıkar
7)Tüm altınlar kadının malı zaten.Onun dışında ispat edebildiğiniz sizden aldığını ortaya dedillerle koyabildiğiniz şeyler varsa onları mahkemede dile getirir karşı taraftan istersiniz.
Aleyküm Selam.Size de..
Konu Engin Ünalmış tarafından (11-09-2014 Saat 17:23:58 ) de değiştirilmiştir.
Sebep: imla
Şöyle : Darp raporları alındı ailem kendilerinin ailesinden şikayetçi olmuştur.
Karım evde ne var ne yok değerli olarak hepsini aldı gitti. Bende artık bu yerde kalamam gitmem gerek.
Ben evladıma kavusmak için ne yapacağım.. ilk ondan bekleyeceğim boşanma davası açmasını. Eve geleceği zaten yok. Bİr zaman sonra ihtar çekerim. fakat boşanma davası açılmadan benim çocugu gormem nasıl olacak. Kapılarına gitsem bir olay daha beni bekler. Memur polis nezaretinde bir yere gitmek istiyorum desem gelirler mi ?
Eşimin uyuşturucu kullandığına dair bazı görüntüler hala elimde mevcut.. Bunlar kendisinin aleyhine kullanılabilir mi ?
Uyuşturucu kullanıyorsa zaten çocuğu size verirler.Anneye bırakmazlar.Bu esnada çocuğu nasıl görürsünüz bilemiyorum ama illaki onunda vardır bir yolu.Uyuşturucu kullanıyorsa davayı açın hemen.Delillerinizi elinzde bulundurun.Darp raporu,uyuşturucu kullandığına dair görüntüler.Zaten bu durumda tek celsede boşanırsınız diye düşünüyorum.En azından ben böyle biliyorum.
1) The spouse of an individual who does this is the house for the event will not be considered as looting or theft ( as the police )
2) Can
3) that you expect ordeal
4) then quite difficult to impossible 5 years ago
5) Take plenty of patience or
6) knows what Betty said Valle ( threatened , insulted or assaulted . ) Remove the smell soon
7) All the gold of women's property anyway. Other than that, you are able to prove that we receive from you if you have something you can put up with med that expresses them in court would you like from the other side .
1) The spouse of an individual who does this is the house for the event will not be considered as looting or theft ( as the police )
2) Can
3) that you expect ordeal
4) then quite difficult to impossible 5 years ago
5) Take plenty of patience or
6) knows what Betty said Valle ( threatened , insulted or assaulted . ) Remove the smell soon
7) All the gold of women's property anyway. Other than that, you are able to prove that we receive from you if you have something you can put up with med that expresses them in court would you like from the other side .
_______Edwordstephen_______
Sorunun Türkçe okunup İngilizce yanıtlandığı tek forum bizimkisi sanırım..
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Wmic Windows Activation Key and...
03-05-2025, 14:36:12 in Aile Hukuku